Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Browser Games

Contents

Όλα τα Browser Games

Τι είναι τα Browser Games

Τα browser games  είναι παιχνίδια που παίζονται με την χρήση  browser, χωρίς δηλ να χρειάζεται να εγκαταστήσουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας! Κάνουμε login στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού και αφού δημιουργήσουμε έναν (συνήθως) δωρεάν λογαριασμό, ξεκινάμε να  παίζουμε χωρίς να χρειάζεται άλλη διαδικασία. Βέβαια εκτός από τα δωρεάν browser games υπάρχουν και browser games που απαιτούν συνδρομή. Μια τρίτη κατηγορία online browser games, είναι εκείνα που ναι μεν παίζεις δωρεάν, όμως μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου μέσα στο παιχνίδι, αγοράζοντας bonus, πρώτες ύλες κοκ.

Το μεγάλο θετικό των browser games το αναφέραμε ήδη, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις το παιχνίδι στον υπολογιστή σου, γλυτώνοντας από όλους τους μπελάδες που μπορεί να φέρει αυτό. Επίσης το γεγονός ότι είναι συνήθως free games σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ξοδέψουμε και χρήματα για να παίξουμε. Επιπλέον, τα περισσότερα online browser games  είναι mmo games που σημαίνει ότι στο παιχνίδι συμμετέχουν πάρα πολλοί παίχτες, είτε σαν ανταγωνιστές είτε σαν σύμμαχοι με αποτέλεσμα να αυξάνεται πάρα πολύ το ενδιαφέρον του παιχνιδιού.

Βέβαια τα browser games μιας και δεν είναι standalone εφαρμογές έχουν και ορισμένα αρνητικά. Π.χ. δεν έχουν συνήθως τόσο εξελιγμένα γραφικά όπως τα κλασσικά pc games, πράγμα φυσιολογικό αφού δεν εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες του υπολογιστή μας, αλλά είναι εφαρμογές που τρέχουν μέσα σε έναν browser. Επίσης μερικά από αυτά απαιτούν να ξοδέψεις αρκετά χρήματα σε bonus και ingame αγορές για να μπορέσεις να γίνεις ανταγωνιστικός απέναντι στους άλλους παίχτες, που συνήθως καίγονται με τις ώρες πάνω στο παιχνίδι.

Στο paixnidia-stratigikis.gr μπορείς να διαβάσεις reviews και να παίξεις όλα τα καλύτερα browser games!