Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Empire: World War 3

Contents

Antonis Pavlou

Empire World War 3 Review


Στο Empire World War III, παλεύετε στο μακρινό μέλλον με άλλους παίκτες για τον πολύτιμο και σπάνιο πόρο της Χιλιετίας. Το Empire World War 3 κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2017 ως παιχνίδι Android. Έγινε διαθέσιμο ως παιχνίδι browser game τον Μάρτιο του 2018. Αυτό το παιχνίδι ήταν επίσημα γνωστό ως Empire Millennium Wars, έως ότου μετονομάστηκε αργότερα ως Empire World War III, τον Ιανουάριο του 2019.

Ας ελπίσουμε ότι, στον πραγματικό κόσμο, δεν θα δούμε ποτέ έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Αλλά είναι ένα ενδιαφέρον σενάριο για παιχνίδια στον υπολογιστή. Αυτό σκέφτηκε και η Goodgame Studios, έτσι, ανέπτυξαν το δωρεάν online παιχνίδι Empire World War 3. Σε αυτό, χτίζετε τη βάση σας, συγκεντρώνετε έναν τεράστιο στρατό και πολεμάτε ενάντια σε παίκτες από όλο τον κόσμο. Ο στόχος σας είναι να αποκτήσετε τον πολύτιμο και σπάνιο πόρο της Χιλιετίας.

Φτιάξτε, εξερευνήστε και πολεμήστε.

Με το Goodgame Empire, το Goodgame Studios έχει ήδη ένα επιτυχημένο παιχνίδι στρατηγικής με σενάριο στον Μεσαίωνα στην αγορά. Το παιχνίδι ανήκει στο είδος της επιστημονικής φαντασίας. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε έναν παρόμοιο συνδυασμό οικοδόμησης, βάσης και μάχης. Αρχικά, σας απασχολεί κυρίως το πρώτο.

Στο παιχνίδι sci-fi, έχετε πολλές επιλογές κατασκευής. Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο κτίρια που φροντίζουν την παραγωγή πόρων, αλλά και στρατιωτικές και αμυντικές εγκαταστάσεις. Μια στέρεη βάση είναι το θεμέλιο για τη στρατιωτική σας επιτυχία στο παιχνίδι.

Στο Empire World War 3, από τη μια πλευρά είστε απασχολημένοι με την αναζήτηση στον παγκόσμιο χάρτη για αποθέατα πρώτων υλών. Το επίκεντρο είναι ο πολύτιμος και σπάνιος πόρος της Χιλιετίας, για το οποίο όλοι ενδιαφέρονται πολύ. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να αντιμετωπίζετε τους αντιπάλους σας ξανά και ξανά. Είτε παρεμποδίζετε τις παραδόσεις πρώτων υλών είτε επιτίθενται στις βάσεις τους με τον στρατό σας.

Αναπτύξτε έναν ισχυρό και προηγμένο στρατό.

Στο παιχνίδι οικοδόμησης του Empire World War 3 έχετε στη διάθεσή σας μια ποικιλία διαφορετικών τύπων μονάδων, τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσετε στρατηγικά στις μάχες. Οι κατακτηθέντες πόροι όχι μόνο χρησιμεύουν για να αυξήσουν τα στρατεύματά σας αλλά και για να ξεκλειδώσουν αναβαθμίσεις για τις μεμονωμένες μονάδες.

Το ερευνητικό σύστημα του παιχνιδιού προσφέρει πολλά περιθώρια και είναι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες motivation στα παιχνίδια για πολλούς παίκτες. Εκτός από διαφορετικές μονάδες πεζικού, το Empire World War 3 προσφέρει επίσης ισχυρά άρματα μάχης.

Αλλά ακόμη και αν το όνομα υποδηλώνει ότι το παιχνίδι έχει να κάνει με τις μάχες, εξακολουθεί να υπάρχει και η διπλωματία. Μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους παίκτες, να ανταλλάξετε μαζί τους πρώτες ύλες και να πολεμήσετε δίπλα τους. Όπως και να έχει, είστε πάντα ισχυρότεροι μαζί από ότι απομονωμένοι.

Χαρακτηριστικά παιχνιδιού.

  • Παιχνίδι στρατηγικής MMO που είναι γεμάτο δράση και τοποθετείται στον Άρη.
  • Δημιουργήστε ένα δυνατό παιχνίδι και ερευνήστε την τελευταία τεχνολογία για να ξεπεράσετε τους εχθρούς.
  • Διοικήστε στρατηγικά έναν στρατό για να λεηλατήσετε πολύτιμους πόρους και τη Χιλιετία από τους εχθρούς.
  • Δημιουργήστε συμμαχίες με ισχυρούς διοικητές για να δημιουργήσετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Πλεονεκτήματα του Empire World War 3.

  • Πολλές επιλογές κατασκευής.
  • Συναρπαστικό PvP.
  • Αληθοφανής τεχνολογία.
  • Προσβάσιμο σε προγράμματα περιήγησης ιστού, Android και iOS.

Μειονεκτήματα.

  • Μερικές φορές χρειάζεται πολύς χρόνος για τη φόρτωση παιχνιδιών.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.