Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Drakensang : Ο Μπαλόρ γίνεται όλο και πιο δυνατός

drakensang online

Έφτασε στην Dracania ο Μπαλόρ, ο Γιος του Δράκου. Φήμες λένε ότι αυτός ο πανίσχυρος κακός σκοπεύει να μολύνει ολόκληρο τον κόσμο με μια μυστηριώδη ασθένεια. Ίχνη διαφθοράς έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στις απομακρυσμένες γωνιές του Lor’Tac, αλλά τίποτα δεν αποτρέπει την ακόμα μεγαλύτερη εξάπλωση του σκότους.

Οι κάτοικοι της Dracania καλούν όλους τους γενναίους ήρωες να βοηθήσουν για να ανακόψουν την άνοδο του Μπαλόρ!

Μάζεψε παραπάνω ΠΕ και προκάλεσε τον Μπαλόρ! Για να σε βοηθήσουμε σε αυτή τη νέα περιπέτεια που μόλις ξεκίνησε, προσφέρουμε έναν ειδικό κωδικό bonus, τον οποίο μπορείς να εξαργυρώσεις στο παιχνίδι. Συνδέσου στο http://www.paixnidia-stratigikis.gr/play/drakensang-online  με το λογαριασμό σου, πληκτρολόγησε

XPFORALL

στο παράθυρο “Κουπόνι” και απόλαυσε το bonus σου!

Σχετικά άρθρα

Grepolis: Κυνήγι Πασχαλινών Αυγών!

Η ομάδα του Grepolis, επιφυλάσσει μια Πασχαλινή έκπληξη για τους παίχτες του δημοφιλούς παιχνιδιού: το κυνήγι Πασχαλινών Αυγών! Το κυνήγι θα ξεκινήσει το Σάββατο 23 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 25. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση.

Grepolis 2.09 changelog

Στις  16  Αυγούστου ο κόσμος “Ρο” ενημερώθηκε στην έκδοση 2.09 του Grepolis 2 ενω οι υπόλοιποι servers ενημερώθηκαν την επομένη στις 17 Αυγούστου. Features/Αλλαγές:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.