Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

GoodGame Empire

Antonis Pavlou

Στο Goodgame Empire, ο παίχτης παίρνει τον ρόλο του Άρχοντα. Ξεκινάς χτίζοντας ένα μικρό κάστρο και το κάνεις πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας! Εγκαθίδρυσε και κυβέρνα ένα κράτος που θα ευημερεί και ανέπτυξε τον στρατό σου για να υπερασπίζεται τις κτήσεις σου, επεκτείνοντας ταυτόχρονα την κυριαρχία σου. Συμμάχησε με άλλους παίχτες και καταστρέψτε κάθε αντίπαλο, ώστε να γίνετε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι έχει μια ποικιλία από στρατιωτικές μονάδες και εργαλεία πολιορκίας που τα χρησιμοποιείς για να κατακτήσεις πόλεις σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς. Μπορείς να χτίσεις διάφορες επεκτάσεις για το κάστρο σου και την περιοχή που το περιβάλλει, όπως σπίτια, στρατόπεδα και χωράφια.

Το σύστημα της οικονομίας στο Goodgame Empire έχει διαφορετικά είδη πρώτων υλών που πρέπει να διαχειριστείς. Μπορείς επίσης να τοποθετήσεις φυλάκια σε διάφορα σημεία του χάρτη για να έχεις μεγαλύτερη παραγωγή πρώτων υλών.

Ας δούμε συνοπτικά τα θετικά και τα αρνητικά του Goodgame Empire.

Θετικά:

  • Ωραία γραφικά και χρώματα
  • Απλό στην εκμάθηση και στο παιχνίδι
  • Σημαντικός ο ρόλος των συμμαχιών και του εμπορίου

Αρνητικά:

  • Για μερικούς η απλότητα και η μη εμβάθυνση σε κάποια σημεία, μπορεί να είναι αρνητικό

Συνοψίζοντας, το Goodgame Empire είναι μια νέα πρόταση για όσους τους αρέσουν τα παιχνίδια στρατηγικής, που σίγουρα δεν θα απογοητεύσει!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.