Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Sparta: War of Empires

sparta war of empires
Antonis Pavlou

Το Sparta: War of Empires  είναι ένα δωρεάν MMORTS που μας βάζει να πολεμήσουμε με τους Σπαρτιάτες, καθώς προσπαθούμε να αποκρούσουμε τις Περσικές δυνάμεις. Το παιχνίδι μας φέρνει κάποια εξαιρετικά οπτικά γραφικά και ακόμα καλύτερο ήχο, από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα κάνουμε login. Αν έχετε παίξει MMORTS στο παρελθόν, θα ξέρετε ήδη τι απαιτείται να κάνετε, δηλ να μαζεύετε πρώτες ύλες, να κατασκευάζετε διαφορετικά κτίρια και να στρατολογείτε και να εκπαιδεύετε στρατιώτες.

Όπως και στα άλλα παιχνίδια του είδους, ξεκινάς πρακτικά από το μηδέν και πρέπει να χτίσεις την αυτοκρατορία σου από το τίποτα με αποτελεσματική διαχείριση των πόρων σου, της οικονομίας σου και του στρατού σου. Επίσης θα πρέπει να υπερασπίζεσαι την πόλη σου και να ψάχνεις για στόχους στους οποίους θα επιτεθείς.

Τα πρώτα βήματα στο Sparta

Οι πρώτες ύλες θα πρέπει πάντα να είναι η πρώτη  προτεραιότητα, οπότε το να χτίζεις φάρμες, μεταλλεία και ξυλοκόπους, θα πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν. Τα παραπάνω θα φέρνουν την κατάλληλη ροή από πρώτες ύλες για να αναπτυχθείς ακόμα παραπάνω,  χτίζοντας επιπλέον κτίρια και βελτιώνοντας τις δομές που έχεις.

SW2 SW3

Επίσης, θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι και για τον στρατό σου από την αρχή του παιχνιδιού.  Αυτό σημαίνει να χτίσεις σταύλους,  στρατόπεδο και οπλουργό που θα σου επιτρέψουν να παράγεις τις μονάδες και τα όπλα που απαιτούνται για να δυναμώσεις τον στρατό σου. Παρόλο που οι επιθετικές μονάδες είναι σημαντικές, θα πρέπει επίσης να δώσεις προσοχή και στα αμυντικά έργα, όπως τείχη και πύργους.

Υπάρχει τεράστια ποικιλία από διαφορετικά κτίρια που μπορούν να ανοικοδομηθούν, που θα επιτρέψουν την ανάπτυξη της πόλης σου σύμφωνα με το δικό σου γούστο.

Όπως συμβαίνει με πολλά παιχνίδια αυτού του τύπου, θα ξοδέψεις αρκετό χρόνο περιμένοντας να ολοκληρωθούν τα κτίρια και οι αναβαθμίσεις, παρόλο που προφανώς μπορείς να ξοδέψεις και κάποια πραγματικά χρήματα για να επιταχύνεις τα πράγματα. Αυτό είναι αναμενόμενο, αφού και τα free to play games πρέπει να βγάλουν χρήματα με κάποιον τρόπο για να συντηρηθούν. Δεν απαιτείται να γίνεις πληρωμένος παίχτης για να είσαι επιτυχημένος παίχτης πάντως.

SW5 SW1

Οι μάχες στο Sparta

Όταν έχεις αναβαθμίσει τον στρατό σου σε ένα επίπεδο με το οποίο είσαι ικανοποιημένος, φθάνει η ώρα να τον βάλεις σε δράση ενάντια στους Πέρσες και τους άλλους παίχτες. Κέρδισε μάχες και θα αποδυναμώσεις τους αντιπάλους σου, ενώ παράλληλα θα κερδίσεις επιπλέον πρώτες ύλες για να δυναμώσεις παραπάνω τον στρατό σου και την πόλη σου.

Οι μάχες στο Sparta εκτυλίσσονται αυτόματα και εσύ παίρνεις ένα report για το πώς ξεδιπλώθηκε η μάχη και αν κέρδισες ή την έχασες.

SW4

Σύνοψη

Σε σχέση με τα τόσα MMORTS που υπάρχουν, το Sparta War of Empires δεν είναι καθόλου άσχημο. Έχει πάρα πολύ περιεχόμενο, καλά γραφικά για browser game και εξαιρετικό ήχο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν και να χτίσουν οι παίχτες και πολλές κατευθύνσεις που μπορείς να πάρεις για να αναπτύξεις την πόλη σου.

Οι αυτόματες μάχες είναι ένα θέμα, αλλά δεν είναι κάτι ασυνήθιστο σε αυτού του είδους τα παιχνίδια. Αν μπορείς να το ξεπεράσεις αυτό, τότε πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις το παιχνίδι, αφού είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν MMORTS browser games.

 

Θετικά του Sparta: War of Empires

• Δωρεάν.
• Ωραία γραφικά.
• Πολλές επιλογές κτιρίων.

Αρνητικά του Sparta: War of Empires

• Μακράς διάρκειας ticker times.
• Συνηθισμένο concept.
• Αυτόματες μάχες.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.