Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Elvenar

elvenar
Antonis Pavlou

Το Elvenar είναι το νέο δωρεάν browser games στρατηγικής της Innogames, της εταιρείας που μας έχει προσφέρει τεράστιες επιτυχίες όπως το Grepolis και το Tribal Wars. Xτίζετε μια υπέροχη πόλη και εξερευνάτε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο μυστήρια!

Σε αυτόν τον μοναδικό προσομοιωτή πόλης μπορείτε να παίξετε ως ξωτικό και να μείνετε κοντά στη φύση. Με αυτόν τον τρόπο παρέχετε στην πόλη σας μια μαγική εμφάνιση, καθώς τα κτίριά της θα την κάνουν να μοιάζει με δάσος.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε τους Ανθρώπους και να γίνετε ο ιδρυτής μιας βιομηχανικής μητρόπολης με μεσαιωνικό στιλ. Φτιάξτε την πιο όμορφη πόλη και δημιουργήστε το πιο αποτελεσματικό οικονομικό σύστημα! Στο Elvenar μπορείτε να αναβαθμίσετε σχεδόν κάθε κτίριο, βελτιώνοντας την εμφάνιση και την παραγωγή της πόλης.

Εξερευνήστε τον τεράστιο παγκόσμιο χάρτη και αποκτήστε τη γνώση των σοφών προγόνων σας για να ανακαλύψετε τη νέα τεχνολογία. Διαπραγματευτείτε με τους εχθρούς σας ή πολεμήστε για ισχυρά αντικείμενα για να βελτιώσετε την παραγωγή σας.

Μπορείτε να γίνετε ικανός και διάσημος έμπορος, να τελειοποιήσετε τη διαδικασία παραγωγής σας ή να οδηγήσετε τους στρατιώτες σας στη νίκη σε τρισδιάστατες προβολές μάχης. Η επιλογή είναι δική σου!

Το Elvenar είναι ένα νέο παιχνίδι και βρίσκεται ακόμη στα αρχικά του στάδια. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την ευκαιρία να γίνετε ένας από τους πρώτους παίκτες του Elvenar και να παρατηρήσετε τις βελτιώσεις και τις νέες δυνατότητες που θα παρουσιαστούν τους επόμενους μήνες!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.