Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Battle for Gea

battle for gea logo
Antonis Pavlou

Το Battle for Gea είναι ένα παιχνίδι φαντασίας με κάρτες. Οι παίκτες μπορούν να συλλέξουν κάρτες διάφορων χαρακτήρων ή εφέ και να τις χρησιμοποιήσουν ως πλεονέκτημα στην πλοκή του παιχνιδιού ή ενάντια σε άλλους παίχτες σε μονομαχίες, τουρνουά και άλλα event. Παίζεται σε όλους τους browser και ο κάθε παίχτης ξεκινά με πάνω από 300 κάρτες. Γίνονται μηνιαίες ενημερώσεις, κατά τις οποίες οι παίχτες χρειάζονται ισχυρές τράπουλες αλλά και ικανότητες, αφού οι ίδιοι παίρνουν σοβαρές αποφάσεις στρατηγικής κατά τη διάρκεια της φάσης της μάχης. Τέτοιες αποφάσεις συμπεριλαμβάνουν την τοποθέτηση των καρτών στην τράπουλα, σειρά επίθεσης και άμυνας, κατανομή των πόντων από τη μάχη κτλ

Τα παιχνίδια με κάρτες σπάνια αλλάζουν πράγματα. Συνήθως, η όλη εμπειρία των παιχνιδιών όπως και η λειτουργία και η φιλοσοφία τους είναι ίδιες με ό,τι έχεις συνηθίσει σε παιχνίδια αυτής της κατηγορίας, με πολύ μικρές μόνο διαφορές.

battle for gea   battle for gea

Ωστόσο, το Battle for Gea είναι λίγο διαφορετικό. Πρέπει να εστιάσεις πολύ στην στρατηγική με τρόπους που διαφέρουν από πολλά άλλα παιχνίδια, ενώ υπάρχουν εντυπωσιακές ευκαιρίες στησίματος της τράπουλας και λειτουργίες για μαζικό παιχνίδι. Το Battle of Gea είναι το παιχνίδι που αναζητάς όταν προσπαθείς να αλλάξεις τον τρόπο που παίζεις με κάρτες.

Αυτό που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή σας είναι η εικονογράφηση στις κάρτες. Είναι κάτι που θα σας εντυπωσιάσει είτε είστε καινούργιοι είτε έχετε μεγάλη εμπειρία σε αυτήν την κατηγορία παιχνιδιών. Η αυθεντική καλλιτεχνική δουλειά όπως και η μεγάλη συλλογή από κάρτες σίγουρα δε θα σας αφήσει αδιάφορους. Καινούργιες κάρτες βγαίνουν κάθε μήνα ενώ οι σχεδιαστές του παιχνιδιού προσπαθούν συνεχώς να βελτιώνουν το gameplay.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, πρέπει να κάνετε έξυπνες κινήσεις, αν θέλετε να κερδίσετε. Δεν μπορείτε απλώς να πετάξετε ό,τι έχετε στον αντίπαλό σας και να περιμένετε να έχετε επιτυχία. Αν πετάτε κάρτες χωρίς μελέτη και στρατηγική μάλλον θα οδηγηθείτε στην καταστροφή παρά στη νίκη. Πρέπει να παίζετε με στρατηγική, μάλλον περισσότερο από ότι συνήθως. Η τοποθέτηση των καρτών παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Αν δεν τις τοποθετήσετε σωστά, δεν έχετε καμία ελπίδα!

battle for geabattle for gea

Αυτό είναι απαραίτητο είτε παίζετε μόνος είτε με άλλους παίχτες. Με όποιον τρόπο και να παίζετε, πρέπει να κάνετε κινήσεις μετά από σκέψη και μελέτη. Η καλή στρατηγική μπορεί να σας οδηγήσει στο επόμενο βήμα στην εκστρατεία σας ή μπορεί να σας βοηθήσει να καταστρέψετε άλλους παίχτες που προσπαθούν να σταθούν εμπόδιο στην επιτυχία σας! Είτε προτιμάτε τη λειτουργία του ενός παίχτη είτε το «δωμάτιο πολέμου» (warroom) όπου μπορείτε να προκαλέσετε παίχτες από όλο τον κόσμο, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για μια από τις πιο έντονες μάχες που θα αντιμετωπίσετε ποτέ!

Ως multiplayer game, το Battle for Gea κάνει την ανταλλαγή καρτών απλή υπόθεση. Το σύστημα ανταλλαγής καρτών σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε όλες τις αγαπημένες σας κάρτες εύκολα. Το σύστημα αυτό σε συνδυασμό με τις μηνιαίες κάρτες, σας επιτρέπει να στήσετε την τέλεια τράπουλα. Βεβαιωθείτε ότι εκμεταλλεύεστε ό,τι σας προσφέρεται προκειμένου οι στρατηγικές σας να έχουν την επιτυχία που περιμένετε.

battle for geabattle for gea

Οι Mousee Games μαζί με την IronBelt, που είναι οι κατασκευάστριες εταιρίες έχουν επίσης δημιουργήσει μια επιπλέον λειτουργία παιχνιδιού, την Souls’ Battle καθώς και καινούργιο στρατό, τους Dwarves. Η λειτουργία αυτή περιλαμβάνει διαδραστικό χάρτη εκστρατείας όπου οι παίχτες μπορούν να ταξιδεύουν, αναζητώντας αμοιβές. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, οι παίχτες μπορούν να πολεμούν εναντίον άλλων παιχτών για να κερδίσουν χρυσό, εμπειρία, αλλά κυρίως ψυχές(souls). Οι ψυχές είναι ένα καινούργιο νόμισμα στο παιχνίδι που είναι απαραίτητο για την απόκτηση των νέων καρτών του στρατού των Dwarves. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτές τις κάρτες μόνο με την ανταλλαγή ψυχών.

battle for gea

Το παιχνίδι αυτό δεν είναι μόνο ζήτημα καρτών αλλά και ικανοτήτων, αφού οι παίχτες πρέπει να είναι πραγματικά ενεργοί στη μάχη, σχεδιάζοντας και οργανώνοντας στρατηγικές, επιθέσεις αλλά και την τοποθέτηση των καρτών. Ήρθε λοιπόν η ώρα να δοκιμάσετε αυτό το διαφορετικό παιχνίδι με κάρτες!

Παίξτε το τώρα!

Βασικά Χαρακτηριστικά του Battle for Gea

 • 300 κάρτες στην αρχική συλλογή
 • Μηνιαία εισαγωγή καινούργιων καρτών
 • 9 διαφορετικοί βασικοί στρατοί
 • Καλό βάθος στρατηγικής, οι παίχτες ελέγχουν την τράπουλα αλλά και τη στρατηγική άμυνας και επίθεσης
 • Έξυπνη τοποθέτηση στρατηγού για καταστροφή αντιπάλου
 • Εκστρατεία single player
 • Multiplayer δωμάτια πολέμου (warrooms) για να προκαλέσετε παίχτες από όλον τον κόσμο
 • Σύστημα ανταλλαγής καρτών
 • Διάφορα τουρνουά και κατατάξεις
 • Αυθεντική καλλιτεχνική δουλειά στο σχεδιασμό των καρτών

1 Comment

 1. εκανα λογαριασμο αλλα δεν ξεκιναει, εκανα logout για να κανω ενα refresh μηπως εχει κολλησει αλλα δεν με ξαναβαζει στο παιχνιδι πφφφφφφφφφ.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.