Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

GensWar

Το πολυαναμενόμενο browser game από την SDS Game Studios είναι γεγονός. Διάλεξε ένα από τα 10 έθνη για να πορευθείς στη σκοτεινή ιστορία του μεσαίωνα και να καταλάβεις ολόκληρο τον κόσμο.

Ξεκίνησε από ένα μικρό χωριό, ανάπτυξε το τεχνολογικά, δημιούργησε κτίρια, αύξησε την παραγωγή πόρων που θα αυξήσει και τον πληθυσμό. Μεγάλος πληθυσμός σημαίνει πολλοί κάτοικοι που προτίθενται να δώσουν σκληρές μάχες για την κατάκτηση περισσότερων χωριών. Συνένωσε τα χωριά σου και δημιούργησε μητροπόλεις, στρατιωτικά και πολιτισμικά κέντρα με αυξημένο πληθυσμό. Φρόντισε τους κατοίκους σου και εκπαίδευσε κάποια σημαντικά πρόσωπα που θα βοηθήσουν στην πολιτισμική και τεχνολογική ανάπτυξη του χωριού για να πάρεις το συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους αντιπάλους. Δάσκαλοι, φιλόσοφοι, επιστήμονες, ιερείς, διοικητές στρατού, ο καθένας συνεισφέρει στον τομέα του και στη γρήγορη εξέλιξη του πληθυσμού, των κτιρίων και του στρατού. Το κάθε έθνος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα, όπως περισσότερη παραγωγή πόρων ή αυξημένος πληθυσμός, ενώ μια ξεχωριστή ειδική στρατιωτική μονάδα και ξεχωριστά αντικείμενα είναι διαθέσιμα για το καθένα.

genswar

Συνυπολόγισε όλους τους παράγοντες και μπες στο πεδίο της μάχης. Μην ξεχνάς ότι στον πόλεμο στο GENSWAR όλα παίζουν ρόλο. Η ποσότητα των σωστών μονάδων σε μια μάχη ειναι ο πιο καθοριστικός παράγοντας, ωστόσο φρόντισε να χαράξεις τη σωστή στρατηγική για να κατατροπώσεις τον αντίπαλο. Οι ικανότητες του στρατηγού σου μπορούν να αλλάξουν το αποτέλεσμα μιας μάχης, ενώ ο καιρός, η τύχη, οι νυχτερινές ώρες, οι διοικητές στρατού και κυρίως οι σωστές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή παίζουν το δικό τους καθοριστικό ρόλο.

genswar
Βασικό στοιχείο του GENSWAR είναι η αλληλεπίδραση με άλλα άτομα και η εξέλιξη των γεγονότων καθαρά μέσα από την άμεση σχέση και αλληλεπίδραση μεταξύ των παικτών. Δημιούργησε τη δική σου συμμαχία, με φίλους και έμπειρους παίκτες και καθοδήγησε τη προς την κορυφή. Εμπορεύσου αγαθά και λεηλάτησε χωριά για να βρεις τους απαραίτητους πόρους για ανάπτυξη. Μέσω προσωπικών μηνυμάτων και μέσω του φόρουμ της συμμαχίας οργάνωσε επιθετικά και αμυντικά πλάνα με συμπαίκτες και σύναψε διπλωματικές σχέσεις.
Το GENSWAR είναι εδώ και σε περιμένει να φτάσεις στην κορυφή.

Σχετικά άρθρα

damoria

Damoria

Το Damoria είναι ένα αρκετά απλό παιχνίδι στρατηγικής για browsers, το σενάριο του οποίου εξελίσσεται σε έναν μεσαιωνικό, φανταστικό κόσμο με κάστρα, ιππότες, βασιλιάδες και τα σχετικά. Το παιχνίδι δημιουργήθηκε αρχικά το 2008 και από τότε εξελίσσεται συνεχώς, ενώ οι ενεργοί παίκτες υπολογίζονται σε περισσότερους από 66.000. Αυτό ίσως σε μεγάλο βαθμό να οφείλεται και […]

alliance warfare logo

Alliance Warfare

Το Alliance Warfare είναι ένα δωρεάν browser παιχνίδι των Digital Experience Studios, η ιστορία του οποίου διαδραματίζεται σε έναν φανταστικό κόσμο που αποκαλείται «Land of Endless War». Σκοπός των παικτών του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι να ολοκληρώσουν αποστολές, να πραγματοποιούν επιθέσεις σε αντίπαλους παίκτες, επιδρομές σε πόλεις βαρβάρων, να δημιουργούν συμμαχίες με άλλους παίκτες, να δημιουργούν […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.