Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Pirate Storm

Antonis Pavlou

Φανταστήκατε ποτέ να αρμενίζετε στους ωκεανούς ψάχνοντας θησαυρούς και μυστικά τέρατα; Πλέον μπορείτε να το κάνετε με το νέο παιχνίδι στρατηγικής και RPG της BigPoint, το Pirate Storm. Εκτός από παιχνίδι που παίζεται μέσω browser standalone, το Pirate Storm υποστηρίζει και εγγραφή μέσω Facebook, επιτρέποντας ταχύτατη εγγραφή. Είτε θέλεις να ακολουθήσεις μοναχική πορεία είτε να συμμαχήσετε με φίλους σου σε μια ομάδα, το Pirate Storm έχει μια πληθώρα από συναρπαστικά χαρακτηριστικά που θα σε προκαλέσουν να γίνεις ένας από τους τρομερότερους πειρατές όλων των εποχών.

Θετικά: Το καθοριστικό στοιχείο του Pirate Storm είναι το μοναδικό του περιβάλλον. Πολλά παιχνίδια στρατηγικής μας μεταφέρουν σε εικονικούς φανταστικούς κόσμους, αλλά λίγα από αυτά μας βάζουν σε ένα ιστορικά ακριβές περιβάλλον όπως το Pirate Storm

Αρνητικά: Παρόλο που το παιχνίδι έχει φοβερά γραφικά και gameplay, μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβετε κάποιες φορές τα ίδια skills και τεχνικές για να εξοντώσετε τους εχθρούς σας

Το Pirate Storm προσφέρει από τα πιο συναρπαστικά gamelay που μπορεί να συναντήσει κανείς σε browser based παιχνίδι. Μπες σε έναν κόσμο γεμάτο με φοβερά τέρατα, ανεξερεύνητα νησιά και εκατοντάδες εχθρικά πλοία. Κατασκέυασε το δικό σου πλοίο και εκπαίδευσε το πλήρωμά σου ώστε να δημιουργήσεις μια φοβερή φήμη ως ένας από τους πιο τρομερούς πειρατές που κυκλοφορούν στον ωκεανό! Αν θέλεις να αντιμετωπίσεις μεγαλύτερα τέρατα, να εξερευνήσεις πιο απομακρυσμένα νησιά ή να πολεμήσεις με πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα, θα πρέπει να βελτιώνεις το καράβι σου και το πλήρωμά σου σε τακτική βάση. Ο ευκολότερος τρόπος για να αυξησεις τις πιθανότητες επιβίωσης, είναι να ανέβεις επίπεδα. Το Pirate Storm προσφέρει ένα σύστημα επιπέδων παρόμοιο με αυτό που υπάρχει στα γνωστά MMORPG παιχνίδια, επιβραβεύοντας τους παίχτες με πόντους και διαμάντια για τις νίκες τους εναντίον των εχθρών αλλά και για τους άθλους που ολοκληρώνουν. Οι εχθροί υπάρχουν διασκορισμένοι σε όλο τον κόσμο του παιχνιδιού, προσφέροντας την ευκαιρία για έντονες μάχες pvp. Οι άθλοι ξεκινάνε  από τα διάφορα λιμάνια και δίνουν στους παίχτες την ευκαιριά να βγάλουν μεγάλα ποσά από πόντους εμπειρίας και πολύτιμα αντικείμενα.

Η αναβάθμιση του πλοίου σας δεν γίνεται μόνο με ανέβασμα στα επίπεδα, μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε συγκεκριμένα στοιχεία του πλοίου , όπως τα όπλα, τα κατάρτια και τα πυρομαχικά, αγοράζοντας αναβαθμίσεις από τα καταστήματα που υπάρχουν στα περισσότερα λιμάνια ή από την δημοπρασία που κάνουν οι παίχτες μεταξύ τους.

Το παιχνίδι είναι ακόμα πολύ καινούριο, μόλις έκανε τα πρώτα του γενέθλια πριν μερικές μέρες! Παρόλα αυτά είναι ήδη τεράστια επιτυχία και προβλέπεται λαμπρό μέλλον για τους online Πειρατές!

 

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.