Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Crossout: Enemy of my enemy – new patch

Contents

Antonis Pavlou

To Crossout: Enemy of My Enemy έχει λάβει μια νέα ενημέρωση. Ο αριθμός έκδοσης για υπολογιστή είναι 0.13.05. Αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει μια νέα συμπλοκή, “Sabotage”.

Το Sabotage είναι ένα παιχνίδι PvP 3 γύρων, 6-v6 όπου η μία ομάδα υπερασπίζεται τη βάση ενώ η άλλη ομάδα φυτεύει και πυροδοτεί τη βόμβα.

Η αντίπαλη ομάδα πρέπει να σταματήσει την ομάδα υπεράσπισης να βάλει το εκρηκτικό σε οποιαδήποτε από τις βάσεις. Η επιθετική ομάδα πρέπει να είναι επιτυχής και η αμυντική ομάδα πρέπει να καταστρέψει τη βόμβα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στην αρχή του αγώνα, η βόμβα θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα επίθεσης και ο καθένας μπορεί να την αρπάξει. Εάν ο φορέας καταστραφεί, η βόμβα θα παραμείνει στο σημείο όπου καταστράφηκε. Μπορεί να ληφθεί από άλλο μέλος ή την ομάδα.

Μόλις τοποθετηθεί ένας εκρηκτικός μηχανισμός, αρχίζει να χτυπά και μόνο ένα άτομο μπορεί να απενεργοποιήσει τη βόμβα. Οι επιθέσεις μπορούν να γίνουν με απενεργοποίηση βομβών. Οι άλλοι αμυντικοί πρέπει να προστατεύσουν τον παίκτη.

Εάν η επιτιθέμενη μονάδα αποτύχει ή απενεργοποιήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό εντός της προθεσμίας, η αμυντική ομάδα είναι νικήτρια.

Η επιθετική ομάδα θα κερδίσει εάν η βόμβα εκραγεί επιτυχώς ή εξαλείψει όλους τους αμυντικούς. Η επιθετική ομάδα κερδίζει ακόμη και αν όλοι οι αμυντικοί καταστραφούν από τη βόμβα.

H μάχη θα λάβει χώρα σε μια τροποποιημένη έκδοση του χάρτη Factory που έχει σχεδιαστεί ειδικά για PvP.

Συγκεκριμένες βελτιώσεις του Patch


ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ

  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου το hubcap “Blank Cover” θα μπορούσε να γλιστρήσει στο ST και στους τυπικούς “τροχούς Buggy”.
  • Πολυάριθμα κείμενα, περιγραφές, εικόνες έχουν βελτιωθεί


ΔΙΑΦΟΡΑ

  • Ένα νέο κινούμενο βίντεο προστέθηκε στο θέμα της σεζόν «Εχθρός του εχθρού μου», στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση όταν συνδεθείτε στο παιχνίδι
  • Βελτιώσεις στο φυσικό μοντέλο για το κανόνι “ZS-33 Hulk”.
  • Βελτιώσεις στην οπτική εμφάνιση του κυνηγετικού όπλου “Parser”
  • Βελτιώσεις στο μοντέλο του “Backend”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.