Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Wartune

wartune logo
Antonis Pavlou

Το Wartune είναι ένα RPG browser game δύο διαστάσεων που σας μεταμορφώνει σε έναν παντοδύναμο ήρωα, στόχος του οποίου είναι να προστατεύει την πόλη του. Είναι ένα παιχνίδι φαντασίας της R2 Games που βασίζεται σε γρήγορο σύστημα μάχης και θυμίζει το παλιό παιχνίδι Final Fantasy. Ωστόσο, το συγκεκριμένο παιχνίδι προσπαθεί να συνδυάσει τις στρατηγικές των RPG με gameplay που χαρακτηριστικό του είναι το χτίσιμο πόλεων και η διαχείριση πόρων.

Στα θετικά του θα μπορούσαν επίσης να συμπεριληφθούν τα player event και το επαρκές tutorial. Το Wartune είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα προσπάθεια, θα σας καθηλώσει όμως τόσο πολύ ώστε να μην μπορείτε να ξεκολλήσετε από την οθόνη του υπολογιστή σας; Διαβάστε τα βασικά χαρακτηριστικά του, αλλά και τις κριτικές που έχει πάρει και αποφασίστε αν το Wartune θα είναι το επόμενο παιχνίδι που θα δοκιμάσετε!

wartune (1) wartune (3)

Αρχίζοντας το Wartune θα πρέπει να δημιουργήσετε το χαρακτήρα σας, επιλέγοντας από τρεις διαφορετικές κατηγορίες: τους Μάγους, τους Ιππότες και τους Τοξοβόλους. Η θεματολογία όπως καταλαβαίνετε είναι επηρεασμένη από το μεσαίωνα, οπότε μην εκπλαγείτε από την ολιγόλεπτη ιστοριούλα με την πληγωμένη πριγκίπισσα στην οποία μεταφέρεστε αφού επιλέξετε σε ποια κατηγορία θέλετε να ανήκει ο ήρωάς σας και πριν σας ανατεθεί η πόλη σας. Η ιστορία ωστόσο εξυπηρετεί τους σκοπούς του tutorialαφού είναι αρκετή για να μάθετε τα βασικά του παιχνιδιού. Σπάνια λοιπόν θα έχετε απορίες καθώς παίζετε. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι ικανοποιητικά, το ίδιο και οι πόλεις και το περιβάλλον της μάχης.

wartune wartune

Οι κλάσεις παιχτών στο Wartune

Οι Μάγοι: Ως ειδικοί στη μαγεία επικαλούνται πανίσχυρα ξόρκια για να επιτεθούν στους εχθρούς αλλά και για να γιατρέψουν τους συμμάχους.

Οι Ιππότες: Φορώντας τη σιδερένια πανοπλία τους πετσοκόβουν τους εχθρούς κρατώντας όπλα και στα δύο χέρια. Μπορούν να υψώσουν πανίσχυρη ασπίδα για να προστατέψουν τους φίλους τους.

Οι τοξοβόλοι: Με την ταχύτητα και τη δολιότητά τους κάνουν φοβερές επιθέσεις χρησιμοποιώντας τις σκοπευτικές τους ικανότητες.

  wartune (1) wartune (5)

Χαρακτηριστικά του Wartune

QuickTime Event Combat System: Ένα χαρακτηριστικό πρόβλημα των παιχνιδιών αυτής της κατηγορίας είναι η αδυναμία συμμετοχής των παιχτών στη μάχη, αφού με μερικά κλικ η μάχη γίνεται ουσιαστικά από μόνη της. Το Time Event Combat Systemτου Wartune ελαχιστοποιεί αυτό το πρόβλημα, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τις κινήσεις σας μετά όμως από μια σειρά ενεργειών που πρέπει να γίνουν σε μικρό χρονικό διάστημα ώστε να δώσουν στην επίθεσή σας μια ώθηση.

DailyAdventures: Στο Wartuneθα βρείτε πάνω από 20 καθημερινά questστα οποία μπορείτε να συμμετέχετε για να κερδίσετε χρυσό, εμπειρία και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Μάχες PvP: Στο Wartuneθα βρείτε δύο είδη PvP μάχης: ένας προς έναν και ομαδικές μάχες. Μπορείτε να επιλέξετε το είδος μάχης που θέλετε να συμμετέχετε και είτε να πολεμήσετε ατομικά με κάποιον αντίπαλό σας είτε να σχηματίσετε ομάδες με τους φίλους ή τους συμμάχους σας και να μπείτε σε μάχη με κάποια άλλη ομάδα σε ανοιχτή αρένα.

 wartune wartune

Κριτικές

Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια, το Wartune έχει λάβει πολλές ιδιαίτερα αρνητικές κριτικές τόσο για το gameplay και τις μάχες όσο και για τα σεξιστικά μηνύματα που περνάει αλλά και το copyright.

Συγκεκριμένα, παρά το Quick Time Event Combat System, οι παίχτες θεωρούν ότι παραμένουν υπερβολικά αμέτοχοι στις μάχες. Δε χρειάζεται καν να κουνήσουν τον χαρακτήρα τους, αλλά ούτε και να εξελίξουν συγκεκριμένες δεξιότητες. Απλώς κάθονται και παρακολουθούν. Ακόμα και στο χτίσιμο της πόλης, για πολλούς δεν υπάρχει νόημα και στόχος αφού αναβαθμίζουν και αναβαθμίζουν κτίρια χωρίς να κερδίζουν κάτι πέρα από προτροπές για VIPλογαριασμό. Ακόμα και τα MMO χαρακτηριστικά που υπάρχουν δεν είναι αρκετά ώστε να προσφέρουν στους παίχτες μια ξεχωριστή εμπειρία μεταφέροντάς τους σε ένα φανταστικό κόσμο.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.