Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Travian

To ελληνικό site του travian

Contents

Antonis Pavlou

Το TRAVIAN είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι που παίζουμε με τον browser μας. Σαν παίκτης, θα κτίσεις την δική σου αυτοκρατορία, θα φτιάξεις έναν ισχυρό στρατό και θα πολεμήσεις με τους συμμάχους σου για την κατάκτηση του server.

Το TRAVIAN παίζεται δωρεάν και δεν χρειάζεται επιπλέον λογισμικό ή downloads!

Κέντρο χωριού

Το χωριό σας μπορεί να είναι κάπως έτσι μια μέρα και να είναι το αρχικό σημείο της τεράστιας αυτοκρατορίας σας

travian_village

Επισκόπηση χωριού

Το ξύλο, ο πηλός, το σίδερο και το σιτάρι είναι οι ζωτικές πρώτες ύλες που θα τροφοδοτήσουν την οικονομία του χωριού σας και θα ταΐσουν τους κατοίκους σας. Θα σας παρέχουν τα κατάλληλα υλικά για την καταστροφή και τον πόλεμο. Με αυτές τις πολύτιμες ύλες μπορείτε να εκπαιδεύσετε έναν παντοδύναμο κατακτητικό στρατό

travian-map

Ο ήρωας

Μπορείτε να στείλετε τον ήρωα σε περιπέτειες, όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσει μεγάλους κινδύνους και να περάσει δύσκολες δοκιμασίες. Αν ο ήρωας επιτύχει, μπορεί να φέρει κάτι πολύτιμο πίσω.

To ελληνικό site του travian

Πληροφορίες κτιρίων

Για να γίνει δυνατό και παραγωγικό, το χωριό σας θα χρειαστεί μεγάλο αριθμό κτιρίων. Στην αρχή διαλέξτε προσεκτικά τι θέλετε να κατασκευάσετε, καθώς οι ύλες δεν είναι πολλές.

 

Γειτονικές περιοχές

Εξερευνήστε τις γύρω περιοχές σας για να γνωρίζετε τους γείτονές σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε το μονοπάτι της ειρήνης ή να ξεκινήσετε πόλεμο και να κατακτήσετε τις γύρο περιοχές. Μπορεί να υπάρχουν πλούσιες οάσεις κοντά σας. Κατακτήστε τις και θα κερδίσετε αξιόλογα προτερήματα, αλλά να προσέχετε πάντα τα άγρια ζώα που τις κατοικούν.

travian-map

Αναφορές μάχης

Θα ήταν σοφό να εκπαιδεύσετε τον στρατό σας νωρίς, ώστε να μπορέσετε να αμυνθείτε και να επιτεθείτε σε άλλους. Έτσι μπορείτε να κλέψετε ύλες και να κτίσετε την αυτοκρατορία σας γρηγορότερα.

travian gr1

Σύστημα μεταλλίων

Στο τέλος της κάθε εβδομάδας οι καλύτεροι 10 παίκτες και συμμαχίες θα επιλεχθούν, που κυριαρχούν σε διάφορες κατηγορίες. Σαν ανταμοιβή θα λάβουν μετάλλια, για να γιορτάσουν τα επιτεύγματά τους.

 

Σύστημα εργασιών

Για να σας βοηθήσουμε στα αρχικά σας βήματα, σας στείλαμε έναν Taskmaster. Αυτός θα σας οδηγήσει με συμβουλές και υποδείξεις για να σας βοηθήσει να κτίσετε το χωριό σας. Απλά πατήστε στην εικόνα του Taskmaster στο αριστερό μέρος για να τον ενεργοποιήσετε.

 

11 Comments

  1. Με την νέα έκδοση -εκτός απο πολύ έξυπνα στημένο παιχνίδι-γίνεται χάρμα οφθαλμών.Επιτέλους μπήκε λίγο χρώμα και μερικά νέα στοιχεία που έλειπαν.Απο την άλλη βεβαια,υπάρχουν ακόμα τεχνικά προβλήματα όπως διαπιστώθηκε(καθυστέρηση ανοιγματος σερβερ 4,προβλήματα με τον χάρτη κ.α.).Η εταιρία φαίνεται να θέλει να “βοηθήσει” τον παίκτη που παίζει χωρίς χρυσό(που μεταφράζεται σε χρήματα).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.