Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Τravian Προσφορά Χρυσού

Travian 7th year aniversary

Έφτασε η στιγμή: Το Travian γιορτάζει τα 7α γενέθλιά του!

7 χρόνια Travian – πολλά συνέβησαν σε αυτό το χρονικό διάστημα. Αυτήν την στιγμή έχουμε την τέταρτη έκδοση του Travian και θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι ακόμα περισσότερο.

Χρησιμοποιούμε αυτήν την ευκαιρία για να γιορτάσουμε μαζί σας! Αυτό το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει μια νέα προσφορά χρυσού, που θα σας δίνει περισσότερο Χρυσό για τα χρήματα που δίνεται. Αλλά αυτήν την φορά ακόμα περισσότερο: Με αυτήν την προσφορά θα λάβετε 40% περισσότερο Χρυσό!

Η προσφορά των γενεθλίων θα ισχύει μεταξύ της 23.09.2011 και ώρα Ελλάδος 13:00 και μέχρι της 26.09.2011 και ώρα Ελλάδος 13:00.

Πληροφορίες: Αγοράζοντας Χρυσό μέσω SMS ή τηλεφώνου δεν θα σας δώσει τον επιπλέον Χρυσό.
Χρησιμοποιώντας την αγορά χρυσού μέσω Τραπέζης, μόνο η χρονική στιγμή κατά την οποία έγινε η αγορά είναι σημαντική για να λάβετε το επίδομα, όχι η στιγμή που λαμβάνετε τον Χρυσό.
Μόλις η προσφορά ξεκινήσει θα εμφανιστούν γραφικά με την ένδειξη +40% στα πακέτα Χρυσού. Μόνο όταν δείτε αυτό είναι ενεργή η προσφορά.

Για τα επόμενα επτά χρόνια!

Η ομάδα του Travian

Σχετικά άρθρα

Grepolis 2.09 changelog

Στις  16  Αυγούστου ο κόσμος “Ρο” ενημερώθηκε στην έκδοση 2.09 του Grepolis 2 ενω οι υπόλοιποι servers ενημερώθηκαν την επομένη στις 17 Αυγούστου. Features/Αλλαγές:

forge of empires

Leonardo DaVinci event στο Forge of Empires

Καλημέρα Βασιλιάδες και Βασίλισσες, για να μπει με το δεξί ο νέος χρόνος, η ομάδα του Forge of Empires μας ανταμείβει με ένα special event. Ο Leonardo DaVinci θα μας δώσει την δυνατότητα να εκπληρώσουμε κάποιους άθλους, από τις 17 Ιανουαρίου έως και τις 10 Φεβρουαρίου, καθώς κουράστηκε από τα ταξίδια του και θα ξεκλέψει λίγο […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.