Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Lord of Ultima

To Lord of Ultima είναι ένα δισδιάστατης απεικόνισης browser strategy game της EA (Electronic Arts) και των Phenomic Studios με πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα! Οι παίχτες ξεκινάνε με ένα μοναδικό χωριό στην κατοχή τους και πρέπει να το επεκτείνουν ώστε να γίνει μια πανίσχυρη πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας τους.

Για τον σκοπό αυτό θα χρησιμοποιήσουμε εμπόριο, διπλωματία και πόλεμο με τους αντιπάλους μας. Επιπλέον, θα σχηματίσουμε συμμαχίες προκειμένου να κατακτήσουμε τον online κόσμο της Καληδονίας!

Το Lord of Ultima αποτελεί μια προσπάθεια της πασίγνωστης Electronic Arts (που φτιάχνει παιχνίδια για PC όπως τα Simcity, Need for Speed, Crysis, FIFA και το NBA Live) να μπει στον κόσμο των Δωρεάν online browser games στρατηγικής. Οποιοσδήποτε έχει παίξει ένα παιχνίδι του είδους στο παρελθόν, δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να μπει στο νόημα του Lord of Ultima.

Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο παιχνίδι έρχεται για να φέρει αρκετές καινοτομίες στον χώρο και όχι απλά να μιμηθεί τα πετυχημένα ονόματα, κρατώντας παράλληλα το gameplay απλό.

Ας δούμε τα σημαντικότερα θετικά και αρνητικά στοιχεία του Lord of Ultima.

Θετικά:

  • Αυθεντικό σενάριο στρατηγικής που διαφέρει από τα συνηθισμένα
  • Η χωροταξία των πόλεων και των κτιρίων παίζει ρόλο, οπότε δεν πετάμε τα κτήριά μας στην πόλη όπως να ‘ναι
  • Ολοκληρωμένοι άθλοι και dungeons για επιδρομές
Αρνητικά
  • Σχετικά αργό gameplay(αυτό βέβαια μπορεί για μερικούς να είναι και θετικό)
  • Μικρή σχέση με την σειρά παιχνιδιών Ultima
Μην χάνετε χρόνο λοιπόν! Παίξτε το Lord of Ultima Τώρα, άλλωστε είναι Δωρεάν!

Σχετικά άρθρα

supremacy 1914

Supremacy 1914

Βρισκόμαστε στην αρχή του 20ου αιώνα, σε μια εποχή κατά την οποία οι παρηκμασμένοι ηγέτες της παλιάς αριστοκρατίας και η «δίψα» για γη και πρώτες ύλες έχουν φέρει τη «Γηραιά» Ήπειρο στα όρια του ξεσπάσματος ενός μεγάλου πολέμου. Σε αυτή την συγκυρία γίνεστε ο ηγέτης ενός ευρωπαϊκού έθνους με αποστολή σας να οδηγήσετε τη χώρα […]

battle dawn galaxies logo

Battle Dawn Galaxies

Τα τελευταία χρόνια τα παιχνίδια της σειράς του Battle Dawn που αναπτύσσει η εταιρεία Tacticsoft έχουν κερδίσει το ενδιαφέρων πολλών χιλιάδων παικτών απ’ όλο τον κόσμο, με τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που διαθέτουν. Το Battle Dawn Galaxies αποτελεί ουσιαστικά μια νεότερη εξέλιξη του κλασικού Battle Dawn για το οποίο έχουμε ήδη γράψει review και γι’ αυτό […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.