Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

War2 – Σειρήνες Πολέμου

Antonis Pavlou

To War2 πρόκειται για ένα online παιχνίδι στρατηγικής ελληνικής παραγωγής που παίζεται σε πραγματικό χρόνο μέσω οποιουδήποτε browser (όπως ο Internet Explorer) και δεν απαιτείται εγκατάσταση στον υπολογιστή.

H συμμετοχή στο παιχνίδι, είναι ΔΩΡΕΑΝ! Μέσα στο παιχνίδι, οι φανατικοί παίχτες μπορούν πληρώνοντας κάποιο μικρό ποσό, να αγοράζουν bonus όπως διαμάντια κλπ.

Το War2 Σειρήνες Πολέμου ταξιδεύει τους παίκτες πίσω στο χρόνο, την εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Σε μία εποχή χτυπημένη από τον πόλεμο, οι παίκτες καλούνται να αναλάβουν τη θέση του στρατιωτικού διοικητή μίας πόλης με στόχο την επιβίωση, την ανάπτυξη και τελικά την καθιέρωση τους ως μία σταθερή και υπολογίσιμη στρατιωτική δύναμη.

Περιγραφή του War2

Οι παίκτες ασχολούνται με τη διοίκηση της πόλης, τον έλεγχο της παραγωγής, την έρευνα, το εμπόριο και τη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού. Οι παίκτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν με άλλους παίκτες, να συνάψουν διπλωματικές σχέσεις, να δημιουργήσουν συμμαχίες αλλά και να κηρύξουν πόλεμο στους αντιπάλους τους.

war2 σειρήνες πολέμου

Το War2 παρουσιάζει πραγματικούς ήρωες του II Παγκοσμίου Πολέμου και χρησιμοποιεί πραγματικά άρματα μάχης δημιουργώντας μία μοναδική πολεμική ατμόσφαιρα.

7 Comments

 1. Πολύ περίπλοκο.Ειδικά να δεν έχεις πολυ χρόνο να διαθέσεις.Αν και μου κάνει ευχάριστη εντύπωση οτι είναι ελληνική παραγωγή,δεν κατάφερα να ασχοληθώ παρά μόνο λίγες μέρες.

 2. Είναι μια καλή προσπάθεια, δεν είναι βέβαια ελληνική παραγωγή αλλά γερμανική, απλά υπάρχουν στις Ελλάδα υπάλληλοι της και το διαχειρίζονται.
  Στην αρχή δεν είναι τόσο απαιτητικό από θέμα χρόνου, αλλά όσο προχωράς απαιτεί περισσότερο χρόνο. Επίσης εαν θες να προχωρήσεις και μπορείς να είσαι αξιόμαχος πρέπει να δώσεις χρήματα.
  Το βασικό της μειονέκτημα είναι ότι δυστυχώς το παιχνίδι έχει αρκετά bugs με αποτέλεσμα είναι
  να υπάρχουν αρκετές αστοχίες στη διάρκεια του παιχνιδιού που σε ρίχνουν πίσω.
  Το καλό είναι ότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μπορείς να μιλήσεις και να συννενοηθείς.

 3. Το παιχνίδι δυστυχώς έχει χαλάσει αρκετά και δεν έχει βελτιωθεί καθόλου εδώ και 3 χρόνια σχεδόν που είναι Ελλάδα. Επίσης έχει ένα σώρο προβλήματα στον κώδικα που δεν μπορούν να τα λύσουν και ούτε δίνουν πχ μια συμβολική αποζημίωση ή το καλύτερο θα μπορούσαν να αποκαταστούν την ζημιά (πόροι που χάθηκαν χωρίς λόγο ή στρατός) όταν συμβαίνει. Η συμβουλή μου, μην ασχοληθείται μαζί του.
  Κι εγώ αυτό έκανα, το παράτησα και ασχολούμαι με άλλο τώρα.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d