Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Crown of the Gods

crown of the gods

To Crown of the Gods είναι ένα πολύπλοκο , ανταγωνιστικό παιχνίδι στρατηγικής,τοποθετημένο σ’ένα απέραντο μυθικό online κόσμο.

Θα κυκλοφορήσει σε 1 μήνα (beta version) ένα νέο παιχνίδι στρατηγικής , Crown of the Gods (https://www.crownofthegods.com). Έχει ήδη αρκετά μεγάλη απήχηση στο κοινό , καθώς έρχεται να αντικαταστήσει το Lord of Ultima, που έκλεισε η EA πριν 8 μήνες περίπου .  Αυτή την περίοδο , τρέχει kickstarter προκειμένου να καλύψουν τα έξοδα για γραφίστες και να αυξήσουν την χωρητικότητα των servers . Η κάλυψη του πόσου που χρειαζόντουσαν , έγινε στα πρώτα  17 λέπτα .

1

Περισσότερη στρατηγική , λιγότερη μικροδιαχείριση

Η δυνατότητα αυτοματοποιημένων διαδικασιών καθώς και η διαχείριση του λογαριασμού όσο ο παίχτης είναι εκτός σύνδεσης , δίνουν νέα διάσταση στα παιχνίδια στρατηγικής.Αυτό επιτυγχάνεται με την πρόσληψη εντός παιχνιδιού βοηθών , το οποίο αποτελεί μέρος του παιχνιδιού.

7

 Πιστωτικές κάρτες δεν είναι στρατηγική

Στα περισσότερα online παιχνίδια σήμερα , οι παίχτες που φτάνουν στις πρώτες θέσεις , είναι αυτοί που έχουν δώσει αρκετά χρήματα δινοντάς τους αυτή την δυνατότητα. Ένα παιχνίδι στρατηγικής δεν πρέπει να έχει σχέση με το πόσα χρήματα ξοδεύει κάποιος σε αυτό, αλλα με το πόσο επιδέξιος και έξυπνος ειναι . Στο Crown of the gods , η δυνατότητα που έχει ο παιχτης να ξοδευει χρήματα είναι άκρως περιορισμένη.

3

 Κέρδισε το στέμμα

Ανταγωνίσου με άλλες συμμαχίες στο δρόμο της νίκης

Στο Crown of the Gods, οι παίχτες έχουν την δυνατότητα να χτίσουν ένα πολύπλοκο δίκτυο από πόλεις, ενώνοντάς τες αυτόματα μεταξύ τους με εμπορικούς δρόμους , και επιλέγοντας το δικό τους στρατιωτικό στιλ για να δημιουργήσουν μια δυνατή αυτοκρατορία.

2

Ομάδες παιχτών ενσωματώνονται σε συμμαχίες , ολοκληρώνοντας μια σειρά από προκλησεις,όσο μάχονται ενάντια άλλων συμμαχιών .

Η νικήτρια συμμαχία θα κερδίσει το Στέμμα των Θεών . Με την κατάκτηση του στέμματος, ο server θα κλείνει , και θα ανοίγει νέος άμεσα .Κάθε νέος server είναι ένας νέος αγώνας για την κατάκττησή του .

Το Crown of the gods , δημιουργήθηκε για να προσθέσει κάτι νέο στο είδος, να αποδείξει ότι υπάρχει ένα φαντασικό MMORTS που δεν προσφέρει το πλεονεκτήμα σε άτομα με βαθιές τσέπες.

9

Είναι ενα παιχνίδι στρατηγικής για όλους.

 

Kείμενο by: Anna Xion

Σχετικά άρθρα

kingdoms of camelot logo

Kingdoms of Camelot

Θέλεις να γίνεις ιππότης στην αυλή του Βασιλιά Αρθούρου, χτίζοντας την αυτοκρατορία σου με την άδεια του βασιλιά και τη μαγική βοήθεια του Μέρλιν; Παίξε το Kingdoms of Camelot και γίνε ο δυνατότερος ιππότης του Μεσαίωνα!

tribal wars 2 logo

Tribal Wars 2

To Tribal Wars 2  είναι ένα μεσαιωνικό MMO στρατηγικής, βασισμένο στο κλασσικό Tribal Wars. Εντυπωσιάζει με τα γραφικά του και τις βελτιώσεις στο interface σε σχέση με τον προκάτοχό του, καθώς και μια ποικιλία από νέα χαρακτηριστικά. Σαν δωρεάν online strategy game, παίζεται απευθείας στον browser σε ένα περιβάλλον PvP. Ο παίχτης είναι ο άρχοντας […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.