Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Forge of Empires

forge of empires

To Forge of Empires είναι ένα δωρεάν browser strategy game από την Innogames (την εταιρεία που έχει φτιάξει τα πολύ πετυχημένα Grepolis, The West και Tribal Wars). Οι παίχτες πρέπει να διαχειριστούν την παραγωγή πρώτων υλών, να αναπτύξουν έναν στρατό, να αποκτήσουν τον έλεγχο πολλών επαρχιών και χρησιμοποιώντας research να προχωρήσουν μέσα από διάφορες ιστορικές περιόδους ανάπτυξης.

Το παιχνίδι προσφέρει μια καμπάνια που παίζεται από έναν παίχτη (single player), ώστε οι παίχτες να εξερευνήσουν και να κατακτήσουν αρκετές επαρχίες, ώστε να αποκτήσουν πρώτες ύλες και νέες τεχνολογίες καθώς εξελίσσονται. Οι παίχτες έχουν επίσης την δυνατότητα να αναδιατάξουν τις πόλεις τους, να αναμετρηθούν με άλλους παίχτες και να εξισορροπήσουν την παραγωγή τους καθώς εξερευνούν τον κόσμο.

Αν θέλαμε να συνοψίσουμε σε bullets κάποια βασικα στοιχεία του Forge of Empires, θα ήταν τα παρακάτω:

  • Πολύ ενδιαφέρoν παιχνίδι Single Player
  • Λεπτομερής σχεδιασμός και ανάπτυξη πόλης
  • Εύκολο στην Εκμάθηση
  • Δυνατότητα για περιστασιακό παιχνίδι

To Forge of Empires είναι ένα MMORTS που εξελίσσεται την εποχή των πρώτων πολιτισμών. Καθώς προχωράς στο παιχνίδι, προχωράει και ο χρόνος. Αρχίζεις από την Εποχή του Λίθου και προχωράς ώστε τα τελευταία χρόνια του Μεσαίωνα, εξελίσσοντας την αυτοκρατορία σου. Οι παίχτες διαχειρίζονται την πόλη τους και παράγουν πρώτες ύλες για να μπορέσουν να χτίσουν έναν ισχυρό στρατό.

Τον στρατό φυσικά τον χρησιμοποιείς για να κατακτήσεις επαρχίες και να αποκτήσεις επιπλέον πρόσβαση σε πρώτες ύλες και πλούτο. Προσφέροντας την δυνατότητα τόσο για Single Player όσο και για PvP παιχνίδι, είναι ένα πολύ ενδιαφέρον νέο Δωρεάν παιχνίδι. Και βέβαια είναι ένα παιχνίδι που δεν απαιτεί το κατέβασμα client λογισμικού, καθώς παίζεται μέσω browser.

Gameplay video Forge of Empires

Δείτε και ένα video με το gameplay και πιο συγκεκριμένα από το Modern Era. Όπως θα δείτε το παιχνίδι θα ικανοποιήσει με τα γραφικά του και με τις επιλογές του ακόμα και τους πιο απαιτητικούς παίχτες του είδους!

Σχετικά άρθρα

elvenar

Elvenar

Το Elvenar είναι το νέο δωρεάν browser games στρατηγικής της Innogames, της εταιρείας που μας έχει προσφέρει τεράστιες επιτυχίες όπως το Grepolis και το Tribal Wars. Xτίζετε μια υπέροχη πόλη και εξερευνάτε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο μυστήρια! Σε αυτόν τον μοναδικό προσομοιωτή πόλης μπορείτε να παίξετε ως ξωτικό και να μείνετε κοντά στη φύση. Με […]

Call of Gods

Το Call of Gods είναι ένα browser παιχνίδι στρατηγικής, το οποίο όμως συνδυάζει και αρκετά στοιχεία παιχνιδιών προσομοίωσης. Το θέμα του παιχνιδιού έχει να κάνει με έναν μυθικό κόσμο, όπου συνυπάρχουν Θεοί, ήρωες και κοινοί θνητοί, με τις φιλοδοξίες, τις δυνάμεις, αλλά και τα πάθη του καθενός. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα παιχνίδι το οποίο αναπτύχθηκε […]

1 Comment

  1. πολυ οραιο παιχνιδι το παιζω και συνιθοσ καθε φορα που μπαινο στον υπλογιστι μπαινο στιν ιστοσελιδασασ και μετα απο εδω μπαινο στο forge of empires

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: