Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Age of Wulin

Antonis Pavlou

To Age of Wulin ,γνωστό και ως Age of Wushu στην Αμερική , είναι ένα νέο 3D fantasy MMORPG πολεμικών τεχνών με κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά όπως:

-εκθαμβωτικά γραφικά

-το Jianghu PvP system

-παιχνίδι σε οφ-λαιν

Πολλές από τις βασικές έννοιες του παιχνιδιού αντλούνται από την πλούσια , 2000 ετών κινεζική μυθολογία, η οποία έχει διαδοθεί διεθνώς από ταινίες όπως Ηouse of flying daggers και  το Τίγρης και Δράκος.

Age-of-Wulin3

 

Οι μικρολεπτομέρειες του σχεδιασμού του παιχνιδιού του είναι τόσο επιμελώς προσεγμένες  ώστε να φαίνονται πραγματικά αξιοθαύμαστες  . Για παράδειγμα , υπάρχει η δυνατότητα να διαλογίζεσαι κοντά σε έναν καταρράκτη ή στο δάσος , προκειμένου να επισπεύσεις την προσωπική σου ανάπτυξη και τη δυνατότητα να βελτιώσεις μια ψυχρή σχέση με ένα εχθρικό χαρακτήρα προσκαλώντας τον  να μοιραστεί ένα γεύμα μαζί σου .

 

Έχοντας τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητας και της ταυτότητας του παιχνιδιού βγαλμένα κατευθείαν από την κινεζική κουλτούρα, το Age of Wulin  διαθέτει μια αυθεντικότητα που είναι σπάνια να βρεις σε παρόμοια games . Αυτό το διαπιστώνει κανείς όταν καλείται να επιλέξει  ανάμεσα σε 8 σέκτες , οι οποίες περιλαμβάνουν  από τους γνωστούς  μοναχούς  Shaolin μέχρι την all-female γενιά των Emei .

 

Επειδή η εταίρεια του παιχνιδιού (Snail Games) είναι κινεζική , είναι πολύ σημαντικό για αυτούς  το ότι το  Age of Wulin  εκφράζει αυθεντικά την κινεζική κουλτούρα .Τυχαίνει πολλά από τα παιχνίδια αυτού του τύπου να φτιάχνονται στην Κορέα και έτσι δεν έχουν την ιδια αυθεντικότητα.

Age-of-Wulin

Κάθε σέχτα έχει ένα back-story που βασίζεται είτε σε πραγματικά γεγονότα ή σε ένα παραδοσιακό κινεζικό μύθο , μαζί με μια φιλοσοφία που διαμορφώνει τον τρόπο παράταξης , τα προτιμώμενα όπλα αλλά και το ιδιαίτερο στυλ στη διάρκεια της μάχης. Η ταπεινή Σέχτα των ζητιάνων  , για παράδειγμα, έχει μια φιλοσοφία παρόμοια με εκείνη της ομάδας του Ρομπέν των Δασών και κάνει εστιασμένες επιθέσεις  . Αντίστοιχα , τα μέλη της  Βlissful Valley δρουν πιο «εγωιστικά» και εξαπατούν τον θάνατο μέσω ενός στυλ μάχης με διπλά σπαθιά.

Εκτός από την επιθυμία τους να προσφέρουν μια αυθεντική με βάση την κινεζική παράδοση εμπειρία ,η Snail Games φαίνεται πως διαθέτει και μεγάλη φιλοδοξία . Ο κόσμος του Age of Wulin αποτελείται από περίπου 26 περιφέρειες που βρίσκονται  υποθετικά πάνω σε 130 τετραγωνικα χιλιόμετρα .Κάθε άτομο σε αυτό τον κόσμο έχει μια γνώμη για σένα.Αυτή η γνώμη  μπορεί να επηρεαστεί άμεσα από την ολοκλήρωση των εργασιών και των αναζητήσεων που καλείσαι να κάνεις. Μπορεί έπειτα να επηρεάσει και την θέση σου μέσα σε μια ολόκληρη περιοχή . Λαμβάνεται όμως υπόψη και η προσωπική συμπεριφορά σου. Το πώς θα συμπεριφερθείς θα καθορίσει το πώς σε βλέπουν τα άλλα άτομα .Η αποδοκιμασία των άλλων καταγράφεται σε ένα μετρητή συναισθήματος  πάνω από τα κεφάλια τους . Πολλά παιχνίδια διαθέτουν σύστημα ηθικής , αλλά σπάνια μπορεί κανείς να πει ότι παίζουν πραγματικά  ρόλο οι καλοί τρόποι και η συμπεριφορά όπως συμβαίνει σε αυτό το παιχνίδι.

Άσχετα βεβαία από το πόσο σωστά φέρεσαι ,κάποια στιγμή θα αποκτήσεις σίγουρα εχθρούς. Μάλιστα θα ενθαρρυνθείς να αποκτήσεις μια πιο επιθετική στάση απέναντι σε εχθρικές σέχτες για το καλό του τάγματός σου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κατασκοπεύσεις, να κλέψεις και να κάνεις μαζικές επιδρομές σε εχθρικά οχυρά.

Age-of-Wulin2

Όταν δεν αλλάζεις τα shaolin φώτα των εχθρών σου, έχεις την ευκαιρία να κάνεις και άλλα πιο ειρηνικά επαγγέλματα με σκοπό να μαζέψεις λεφτά. Για παράδειγμα φαρμακοποιός, ανθρακωρύχος αλλά και παίχτης σκακιού ή ζητιάνος. Κάθε ένα από αυτά έχει τα δικά του ιδιαίτερα καθήκοντα και υπάρχουν ενταγμένα διάφορα σχετικά με τα επαγγέλματα mini games. Μπορείς ακόμα και να απαγάγεις παίχτες που είναι offline!

Το Age of Wulin έχει πολλά να δώσει στην κατηγορία αυτή των παιχνιδιών και προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία σε αυτούς  που έχουν βαρεθεί το κλισέ πρότυπο καλοί εναντίον κακών. Υπάρχουν  αχανείς εκτάσεις και πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα για να εξερευνήσει κανείς.

Είναι διαθέσιμο δωρεάν στις περισσότερες  Ευρωπαϊκές χώρες και αξίζει να του δώσετε μια πιο προσεκτική ματιά όσοι από σας γοητεύεστε από την ιδέα να ζήσετε μια περιπέτεια βασισμένη στην κινεζική παράδοση.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.