Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Kartuga

kartuga logo

Contents

Γίνε κ εσύ πειρατής και κατέκτησε τη θάλασσα!

Στο Kartuga σας περιμένουν απίστευτες περιπέτειες στη θάλασσα, σε ένα 3D περιβάλλον που δεν έχετε ξανασυναντήσει σε browser παιχνίδι. Τα τρισδιάστατα οπτικά εφέ του παιχνιδιού ανταγωνίζονται σε ποιότητα εκείνα των client-based παιχνιδιών, δηλαδή εκείνων που πρέπει να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, τα οποία παραδοσιακά έχουν καλύτερα γραφικά. Το Kartuga αλλάζει τα δεδομένα και σας μεταφέρει στην εποχή των κουρσάρων και των πειρατών, των ναυμαχιών και των αμύθητων θησαυρών!

Ο μύθος λέει: Αγάπησε τη θάλασσα και δε θα σε αφήσει να φύγεις ποτέ!

Ενωθείτε με άλλους πειρατές, βυθίστε πλοία, λεηλατήστε και καταστρέψτε! Μεταμορφωθείτε σε έναν πραγματικό κουρσάρο παίζοντας σε δυναμικό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό PvP (player versus player) περιβάλλον. Το Kartuga ενώνει ναύτες και κακούς από όλον τον κόσμο! Αλλά μην ξεχνάτε ότι το πιο σημαντικό είναι το ομαδικό πνεύμα. Μόνο έτσι θα βγείτε νικητές από αυτό το παιχνίδι και θα γίνετε οι κυρίαρχοι των θαλασσών.

Τι συμβαίνει λοιπόν στο Kartuga;

Σε αυτό το πραγματικά πρωτοποριακό browser παιχνίδι πειρατών όλοι ψάχνουν το χαμένο σεντούκι του Kartuga, το οποίο ο θρύλος λέει ότι περιέχει ένα στοιχείο με τεράστια δύναμη. Ακολουθώντας τα ίχνη του τελευταίου κατόχου του μυστηριώδους σεντουκιού, οι παίχτες συναντούν φίλους και εχθρούς, παίρνουν μέρος σε σκληρές ναυμαχίες και έρχονται αντιμέτωποι με συνωμοσίες σε ένα άγριο κυνήγι θησαυρού που κάνει το γύρο του κόσμου.

kartuga3

Ξεκινώντας το παιχνίδι, διαλέγετε με ποια από τις τρεις κατηγορίες πλοίου θέλετε να παίξετε: τον Μηχανικό (Engineer), τον Προστάτη (Protector) και τον Καταστροφέα (Destroyer). Κάθε ένας από αυτούς έχει διαφορετικές ικανότητες και το δικό του ξεχωριστό τρόπο παιχνιδιού. Σας περιμένουν επίσης ναυμαχίες στις οποίες πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους παίχτες σε πραγματικό χρόνο σε μια από τις πίστες του παιχνιδιού. Προς το παρόν, μιας και το παιχνίδι είναι ακόμα σε beta έκδοση, υπάρχουν δύο και ονομάζονται Domination και Destruction. Ως τυχοδιώκτες πειρατές πολεμάτε με άλλους πειρατές ως ομάδα ή εναντίον τους για τιμή και δόξα σε ένα φανταστικό σκηνικό με εκπληκτικά στοιχεία από όλον τον κόσμο, καθώς οργώνετε θάλασσες που έχουν χαρακτηριστικά από Μεσόγειο, Ανατολή και τον πολιτισμό των Μάγιας, ανάλογα με το βασίλειο στο οποίο παίζετε. Για να γίνετε ο πιο φημισμένος κουρσάρος όλων των εποχών θα πρέπει συνεχώς να βελτιώνετε το πλοίο σας, το πλήρωμά σας και τον εξοπλισμό σας, αντιμετωπίζοντας συναρπαστικές αλλά και απαιτητικές προκλήσεις. Προσαρμόζετε τις δυνατότητες του πλοίου σας από την επιλογή skill tree η οποία σας παρέχει πάνω από 80 δεξιότητες. Ανεβαίνετε επίπεδο ολοκληρώνοντας PvP αποστολές και PvE ( player versus environment) quest, καθώς το παιχνίδι επιτρέπει και τα δύο είδη παιχνιδιού. Κερδίζοντας εμπειρία, ξεκλειδώνετε δεκάδες ικανότητες, πλοία αλλά και εφόδια. Μόνο ο πιο δυνατός επιβιώνει στις θάλασσες του Kartuga!

kartuga1

Κατηγορίες πλοίων:

Ο Μηχανικός (The Kartuga Engineer): Το πλοίο αυτό μπορεί εύκολα να ανατρέπει την πορεία της μάχης, αξιοποιώντας το εντυπωσιακό του οπλοστάσιο. Ο Μηχανικός έχει πληθώρα εργαλείων προκειμένου να απειλεί τους εχθρούς του και να υποστηρίζει τους συμμάχους του. Ανάμεσα στα πλεονεκτήματά του είναι η ικανότητα του να κάνει buff καθώς και η ιδιότητά του να θεραπεύει, με αποτέλεσμα να αποτελεί το καλύτερο υποστηρικτικό όπλο για κάθε ομάδα. Ωστόσο, θέλει προσοχή στη χρήση των εργαλείων του. Όταν αναβαθμίζεται μπορεί να εξελιχθεί σε Buoy Master, Atlanticus ή Tinker. Κάθε υποκατηγορία έχει και πάλι διαφορετικές ικανότητες.

Ο Προστάτης(The Kartuga Protector): Είναι ένα πλοίο φτιαγμένο για τη μάχη! Έχει πολλές αμυντικές και επιθετικές δυνατότητες που το κάνουν ανεκτίμητο για κάθε ομάδα, αφού μπορεί τόσο να επιτεθεί στους εχθρούς όσο και να προστατέψει τους συμπαίχτες σας. Οι υποκατηγορίες του όταν αναβαθμίζεται είναι: Bulwark, Wrangler, Suppressor

Ο Καταστροφέας (The Kartuga Destroyer): Αυτό το ευκίνητο πλοίο είναι ένα καθαρά επιθετικό όπλο για όλες τις χρήσεις! Κατατροπώνει τους αντιπάλους προκαλώντας τρομερές ζημιές και σε συνδυασμό με την ταχύτητά του και τη δυνατότητά του να ελίσσεται, γίνεται ένα όπλο μαζικής καταστροφής! Ωστόσο, δε φημίζεται για την ανθεκτικότητά του και είναι ευαίσθητο σε επιθέσεις. Οι υποκατηγορίες του είναι: Raider, Ravager και Brawler.

Είναι σημαντικό να διαθέτετε από όλα τα είδη πλοίων στην ομάδα σας, αφού το κάθε ένα προσφέρει διαφορετικά προνόμια.

kartuga2

Τρόποι παιχνιδιού στο Kartuga:

PvP: Το συνεργατικό PvP παιχνίδι είναι ο ορισμός του Kartuga! Σε μάχες 4vs4 μόνο η δυνατότερη ομάδα θα υπερισχύσει. Οι παίχτες μπορούν να διαλέξουν σε ποια πίστα θα παίξουν – Domination ή Destruction – ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού που προτιμούν.

PvE: Αν επιλέξετε να παίξετε μόνος και όχι σε ομάδα, θα κινείστε στα τρία βασίλεια του παιχνιδιού και θα ολοκληρώνετε quest κυρίως για να εξολοθρεύσετε άλλα πλοία ή να κάνετε μεταφορές, ακολουθώντας την εξέλιξη της ιστορίας.

 

Πίστες του Kartuga:

Domination: Η πίστα αυτή είναι μια παραλλαγή του κλασικού King of the Hill. Στόχος είναι ο έλεγχος της περιοχής. Κάθε ομάδα προσπαθεί να ελέγχει όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία ελέγχου. Για κάθε περιοχή που καταλαμβάνετε η ομάδα σας κερδίζει πόντους. Η ομάδα που φτάνει πρώτη τους 2500 πόντους κερδίζει.

Destruction: Στόχος είναι να τοποθετηθεί και να εκραγεί βόμβα στη βάση της αντίπαλης ομάδας. Η βόμβα εμφανίζεται στη μέση της πίστας και πρέπει να την βάλετε στα σημεία τοποθέτησης βόμβας στη βάση των αντιπάλων σας. Μόλις φτάσετε εκεί, πρέπει να οπλίσετε τη βόμβα και να περιμένετε την έκρηξη. Ωστόσο, οι αντίπαλοι έχουν την ευκαιρία να την αφοπλίσουν πριν εκραγεί.

Kartuga Destroyer

Βασίλεια του Kartuga:

Ithosia: Τα νερά αυτού του βασιλείου έχουν επιρροές από τη Μεσόγειο. Το σκηνικό περιλαμβάνει μικρά ψαροχώρια και αμμουδερές παραλίες. Να θυμάστε όμως ότι οι πειρατές παραμονεύουν ακόμα και σε αυτό το ειδυλλιακό βασίλειο!

Kartu: Το βασίλειο αυτό έχει επιρροές από τον πολιτισμό των Μάγιας. Θα συναντήσετε επικίνδυνες ζούγκλες με ηφαίστεια και επιβλητικούς ναούς. Οι εχθροί σας κρύβονται σε μικρούς κολπίσκους και ποτάμια σε αναμονή για την επόμενη ενέδρα!

Empire of the Sun:  Τα εκπληκτικά οπτικά εφέ του παιχνιδιού σας μεταφέρουν στη μαγευτική Ανατολή με τον καυτό ήλιο, τα πλούσια παλάτια και τους φοβερούς πειρατές στα παράλια των πόλεων!

Kartuga Engineer

Το παιχνίδι σίγουρα επιδέχεται πολλές ακόμα βελτιώσεις αλλά οι σχεδιαστές του δουλεύουν συνεχώς πάνω σ’ αυτό. Παρακάτω παραθέτουμε κάποιες από τις βελτιώσεις που πρόκειται να κάνουν στο σύντομο μέλλον.

Ανίχνευση AFK (away-from-keyboard): Κανείς δε θέλει τους παίχτες που μπαίνουν σε ένα παιχνίδι παρά μόνο για να πάρουν τα εύσημα ενώ στην πραγματικότητα δεν παίζουν. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η εταιρεία πρόκειται να εφαρμόσει ένα μηχανισμό που θα ανιχνεύει αν οι παίχτες όντως παίζουν, θα εμποδίζει τα παιχνίδια με παίχτες που δεν επιβεβαιώνουν ότι είναι έτοιμοι και τελικά θα διώχνει όσους δεν παίζουν ενεργά.

Σειρά κατάταξης: Στο παιχνίδι με φίλους, όλοι ξέρουμε ότι έχει πλάκα η σύγκριση των επιδόσεων. Πρόκειται λοιπόν να βάλουν ένα σύστημα κατάταξης που θα εμφανίζει τους βαθμούς σας δίπλα στων φίλων σας!

Το Kartuga είναι ένα παιχνίδι της Innogames και αυτό σας εγγυάται την ποιότητα του παιχνιδιού. Δε θα βρείτε άλλο free-to-play online παιχνίδι δράσης σαν το Kartuga!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.