Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Φυλετικές Μάχες (Tribal Wars)

Το Tribal Wars είναι ένα μεσαιωνικό παιχνίδι στρατηγικής, στο οποίο οι παίχτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο ενός μικρού χωριού και το αναπτύσσουν χτίζοντας και αναβαθμίζοντας κτίρια. Οι νέοι παίχτες πρέπει να επιλέξουν μεταξύ ενός εκ των πολλών δεκάδων κόσμων (servers) και σε ποια περιοχή του κόσμου θα βρίσκεται το πρώτο χωριό τους. Οι Φυλετικές Μάχες έχουν μια πληθώρα πληροφοριών για να βοηθηθούν και οι αρχάριοι, συμπεριλαμβανομένων ενός tutorial μέσα στο παιχνίδι, ένα wiki, και ένα ενεργό φόρουμ. Οι Φυλετικές Μάχες είναι ένα από τα πιο εθιστικά και δημοφιλή Mass Multiplayer Online Role Playing Games (MMORPGs). Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να οικοδομήσετε μια αυτοκρατορία. Μόλις έχετε δημιουργήσει την αυτοκρατορία σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια τον στρατό σας είτε γιαν να καταστρέψει, ή να συλλάβει ή να υποδουλώσει online αντιπάλους και τους στρατούς του εχθρού. Το παιχνίδι είναι εξ ολοκλήρου browser based και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Μπορείτε να παίξετε από οποιοδήποτε υπολογιστή με πρόσβαση στο Διαδίκτυο, χωρίς να απαιτούνται downloads. Αυτό σημαίνει ότι, ακόμα κι αν δεν είστε στον υπολογιστή σας, μπορείτε πιθανότατα να παίξετε, ακόμη και σε ένα Internet καφέ ή σε ένα εργαστήριο υπολογιστών του σχολείου, αν το εργαστήριο σας επιτρέπει.

Μπορείτε εγγραφείτε για να παίξετε το παιχνίδι δωρεάν, και να επιλέξετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Κάθε παίκτης ελέγχει ένα μικρό χωριό. Μπορείτε να συμμαχήσετε με άλλα χωριά ή τις φυλές για να αλληλοβοηθηθείτε για την μάχη ενάντια στους εχθρούς σας. Όταν ο πληθυσμός σας αρχίζει να αυξάνεται, η φήμη και η δύναμή σας θα αυξηθεί με αυτόν. Υπάρχουν ενάμισι εκατομμύριο παίκτες που ‘εχουυν εγγραφεί και παίζουν Tribal Wars. Αυτοί οι παίκτες διανέμονται σε όλο τον κόσμο. Αφού συνδεθείτε και πάρετε το χωριό σας, πρέπει να προσηλωθείτε στον στόχο σας για την απόκτηση φήμης και εξουσίας. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτήν την φήμη και δύναμη μέσα από μια διαδικασία ενίσχυσης και ανάπτυξης του χωριό σσας.

Καθώς το χωριό σου μεγαλώνει, μαζί με τον πληθυσμό αυξάνεται και η παραγωγή και ευημερεί το εμπόριο. Ταυτόχρονα η φήμη και η δύναμή σας μεγαλώνει. Στην αρχή του παιχνιδιού, είναι λογικό να φτιάξουμε χωρικούς και να κοιτάξουμε τις πρώτες τους ανάγκες, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής κτιρίων και εργασίας για ανάπτυξη υποδομών γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Φυσικά μπορούμε να βάλουμε τις αναβαθμίσεις να γίνονται καθόσο εμείς δεν είμαστε πάνω στον υπολογιστή μας. Θα πρέπει βέβαια να έχουμε τον νου μας για ενδεχόμενες επιθέσεις που θα δεχτούμε όσο λείπουμε.

Η συμμετοχή σε συμμαχίες είναι πολύ σημαντική, τόσο για να βγάζουμε οργανωμένες άμυνες, αλλά και για να σχεδιάζουμε επιθέσεις ενάντια στους στόχους μας

Ωστόσο, πρέπει να ενεργούμε στρατηγικά, και να μην προκαλούμε παίκτες των οποίων οι σύμμαχοί τους είναι δυνατότεροι από τους συμμάχους μας, ειδάλλως μπορεί ξαφνικά να βρεθούμε απομονωμένοι σε έναν επικύνδυνο κόσμο! Μόλις έχετε αναβαθμισει το χωριό σας σε ένα ορισμένο επίπεδο, θα είστε σε θέση να οικοδομήσετε μια ακαδημία. Μόλις έχετε μια ακαδημία μπορείτε να ξεκινήσετε την εκπαίδευση ενός ευγενούς. Εάν επιτεθείτε σε ένα χωριό αντιπάλου με ένα ευγενή, θα μειωθεί η πίστη του χωριού από το 1000 συνήθως κατά ένα ποσό μεταξύ 25 και 30 πόντους. Αν επαναληφθεί η επίθεση στο χωριό με τον ευγενή σας μέχρι να φτάσει η πίστη τελικά στο μηδέν, καταλαμβάνετε το χωριό. Η αφοσίωση του χωριού αυξάνεται κατά ένα ορισμένο αριθμό πόντων κάθε ώρα, ενώ υπάρχουν πολλές μεταβλητές που την επηρρεάζουν. Ο τρόπος για να αποκτήσετε ένα νέο χωριό είναι να το καταλάβετε. Συνολικά, οι Φυλετικές Μάχες είναι ένα συναρπαστικό και συναρπαστικό παιχνίδι.

Μάλιστα το 2010, δημιουργήθηκε και μια mobile friendly έκδοση του παιχνιδιού, που μας επιτρέπει να παίξουμε εύκολα και από το iPhone μας ή την Android συσκευή μας!

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.