Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Drakensang

To Drakensang Online σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε ένα παιχνίδι που μοιάζει πολύ στο Diablo, χρησιμοποιώντας μόνο τον browser σας και μάλιστα Δωρέαν!

Δεν είναι μυστικό ότι το παιχνίδι θρύλος της Blizzard, το Diablo έχει εμπνεύσει αρκετά παιχνίδια για να το πούμε κομψά (αφού άλλο είναι η έμπνευση και άλλο η κλοπή). Η BigPoint, εταιρεία που αναπτύσσει πολλά δημοφιλή browser games, έρχεται με την σειρά της να εμπνευστεί από το Diablo και να δημιουσργήσει ένα MMO παιχνίδι, το Drakensang Online.

Όπως περιμένετε ήδη, το παιχνίδι μοιάζει σε αρκετά του στοιχεία με το Diablo. Αναλαμβάνεις μια σειρά από άθλους τους οποίοους πρέπει να εκπληρώσεις, περιπλανώμενος σε έναν επικίνδυνο κόσμο. Διατάζεις τον χαρακτήρα σου να κινηθεί σε μια συγκεκριμένη θέση κάνοντας ένα κλικ ή κρατάς πατημένο το κουμπί και σέρνεις το ποντίκι προς την κατεύθυνση που θες να κινηθείς. Κάνεις κλικ πάνω στους αντιπάλους για να επιτεθείς και σε συνδυασμό με τα κουμπιά 1-6 και αριστερό και δεξί κλικ κάνεις μια σειρά από ενέργειες όπως ξόρκια, χρήση μαγικών φίλτρων κοκ.

Υπάρχουν ήδη τρεις διαφορετικές τάξεις χαρακτήρων και έξι κόσμοι γεμάτοι με άθλους και αναμένονται να προστεθούν και άλλοι, καθώς το παιχνίδι ακόμα είναι σε beta.

To παιχνίδι παίζεται είτε σε tab στον browser είτε σε full screen και δειχνει ωραίο και με τους 2 τρόπους. Το lag είναι ελάχιστο ακόμα και σε περιοχές με πολλούς χαρακτήρες. Οι χρήστες ανεβαίνουν levels αρκετά γρήγορα στην αρχή, αλλά δεν μπορούν να μαζέψουν χρήματα αρκετά γρήγορα. Τα αντικείμενα προς πώληση στους εμπόρους κοστίζουν αρκετά Andermats (το νόμισμα του παιχνιδιού) τα οποία τα συγκεντρώνεις είτε μέσα στο ίδιο το παιχνίδι είτε τα αγοράζεις με πραγματικά χρήματα, όπως σε όλα τα Δωρεάν online παιχνίδια.

Συνοψίζοντας, αν σας αρέσει το Diablo, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε μια δοκιμή και στο Drakensang Online!

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: