Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Rising Cities

rising cities

Το Rising Cities είναι ένα δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής browser που προσομοιώνει την ανάπτυξη και διαχείριση μιας πόλης (σαν το πασίγνωστο SimCity). Το παιχνίδι το αναπτύσσει η Bigpoint, μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον χώρο των browser games, που ανάμεσα στα άλλα έχει δημιουργήσει το Pirate Storm, το Drakensang Online και το Darkorbit. Οπότε η νέα αυτή προσπάθεια, εδράζεται σε γερές βάσεις!

rising-cities-5

Στο Rising Cities οι παίχτες αναλαμβάνουν μια μητρόπολη και διαχειρίζονται κάθε άποψη της ανάπτυξής της. Αναβάθμιση του Δημαρχείου, κατασκευή οικιστικών ζωνών, διασκέδαση των πολιτών, συγκέντρωση εσόδων από διάφορα λειτουργικά κτίρια και επενδύσεις σε υποδομές και δημόσιες δαπάνες.

rising-cities-2

Η στρατηγική διαχείριση των πρώτων υλών δεν μπορεί να αγνοηθεί όταν μιλάμε για διαχείριση πόλης. Ο παίχτης που θα αναλάβει τα ηνία της πόλης πρέπει να επεκτείνει τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις, να συλλέξει δομικά υλικά, να συγκεντρώσει ξυλεία και να εξορύξει μεταλλεύματα. Είναι αυτονόητο ότι κάθε τόσο χρειάζεται αναβάθμιση των υποδομών αυτών που υποβοηθούν την συλλογή πρώτων υλών ώστε να αυξάνονται και οι ποσότητές τους και να καλύπτουν τις ανάγκες των πολιτών. Επίσης απαιτείται η  ύπαρξη ικανού εργοστασίου παραγωγής ενέργειας, ώστε να κινείται η παραγωγή και να εισέρχεται χρήμα στα ταμεία του δήμου.

rising-cities-3

Βεβαίως μια επιτυχημένη πόλη δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς πολλούς και ευτυχισμένους κατοίκους. Είναι προαπαιτούμενο να προσελκύσεις κατοίκους για να εγκατασταθούν στην πόλη σου και να εργάζονται. Οπότε πρέπει να χτίσεις αρκετά σπίτια, μπαρ, σινεμά και ό,τι άλλο χρειάζεται ο σύγχρονος άνθρωπος.

Με τόσα πολλά κτίρια προς κατασκευή, θα πρέπει να κάνεις σοφή χρήση της γης, των πρώτων υλών και των χρημάτων για να επιτύχεις τα μέγιστα αποτελέσματα με το ελάχιστο κόστος.

rising-cities-4

Τέλος, μπορείς πάντα να επισκεφθείς την αγορά και να κάνεις εμπόριο με άλλους παίχτες για πρώτες ύλες και άλλα πράγματα που χρειάζεσαι!

Δες τα Screenshots και το video και σίγουρα θα θέλεις να δοκιμάσεις το Rising Cities!

Σχετικά άρθρα

anno online

Anno Online

«Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα». Αυτή είναι μια παλιά ρήση η οποία χρησιμοποιείται προκειμένου να υπενθυμίσει στους ανυπόμονους ανθρώπους ότι αξίζει να περιμένουμε για κάποια καλά πράγματα. Το Anno Online είναι ένα παιχνίδι το οποίο εφαρμόζει απόλυτα την παραπάνω φράση, καθώς η δική σας μεγαλούπολη που θα κληθείτε να χτίσετε θα χρειαστεί πολύ […]

bokors chalice seafight

Bokors Chalice και πάλι στο Seafight!

Το  μυστήριο του Bokors Chalice για τον Ιανουάριο, μόλις αποκαλύφθηκε! 15 παίχτες ανά server θα κερδίσουν ένα από τα πανίσχυρα και μοναδικά πλοία Aericinos. Τα Aericinos παρέχουν έως 16% bonus damage, 83000 hit points 27500 Voodoo points και 10% επιπλέον harpoon damage!  To νέο Bokors Chalice event θα λήξει στις 12 το μεσημέρι στις 31 […]

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: