Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Darkorbit

darkorbit

Το Dark Orbit είναι ένα διαστημικό MMO παιχνίδι που παίζεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μέσα από τον Browser μας, χωρίς να χρειάζεται δηλαδή να το κατεβάσουμε στον υπολογιστή μας.

Επιθέσεις στο σύμπαν! Απομακρυσμένοι γαλαξίες γεμάτοι κινδύνους Καθόρισε την έκβαση των μαχών στο DarkOrbit: Γίνε ένας τολμηρός αστροναύτης και αγωνίσου με την εταιρία σου!

Το DarkOrbit είναι το απόλυτο παιχνίδι ανάμεσα στα διαστημικά games: Εκατομμύρια παίκτες αλωνίζουν τους γαλαξίες, αναζητώντας συνεχώς πρώτες ύλες, οπλισμένοι για κάθε μάχη.
Κάνε εγγραφή ΔΩΡΕΑΝ τώρα!

Θα αναλάβεις την θέση ενός πιλότου που εργάζεται για μια από τις 3 μεγαλύτερες μεταλευτικές εταιρείες στο σύμπαν. Στόχος σου είναι να γυρίζεις στο διάστημα και να κάνεις την εταιρεία σου την κορυφαία!

Στα θετικά του παιχνιδιού είναι το γρήγορο gameplay, που δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς όπως άλλα παιχνίδια του είδους!

Επιπλέον ο χάρτης (το σύμπαν στο οποίο κινείσαι), φαίνεται ότι έχει το ιδανικό μέγεθος. Ούτε πολύ μικρό ούτε πολύ μεγάλο, ώστε να χάνεσαι.

Επίσης, υπάρχουν οι άθλοι που σου ανατίθενται κάθε τόσο, που σου δίνουν έξτρα στόχους και κίνητρα.

Σίγουρα είναι ένα από τα παιχνίδια που αξίζει να τα δοκιμάσεις, άλλωστε είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Σχετικά άρθρα

the settlers online logo

The Settlers Online

Το The Settlers Online είναι η εξέλιξη του βιντεοπαιχνιδιού The Settlers στο οποίο στόχος ήταν η συλλογή εφοδίων και το χτίσιμο πόλεων. Το the Settlers Online σας προσφέρει ό,τι και το πρώτο παιχνίδι έχοντας συγχρόνως τα χαρακτηριστικά των online παιχνιδιών στρατηγικής που παίζονται δωρεάν στον browser σας. Το παιχνίδι διαθέτει online κοινότητα και live chat […]

elvenar

Elvenar

Το Elvenar είναι το νέο δωρεάν browser games στρατηγικής της Innogames, της εταιρείας που μας έχει προσφέρει τεράστιες επιτυχίες όπως το Grepolis και το Tribal Wars. Xτίζετε μια υπέροχη πόλη και εξερευνάτε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο μυστήρια! Σε αυτόν τον μοναδικό προσομοιωτή πόλης μπορείτε να παίξετε ως ξωτικό και να μείνετε κοντά στη φύση. Με […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.