Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

New 1000 AD

new 1000 ad
Antonis Pavlou

O Jack Jones με υπερηφάνεια ανακοινώνει την κυκλοφορία του New 1000 AD (http://www.new1000ad.com/),  ενός online game στο οποίο χτίζεις την μεσαιωνική σου αυτοκρατορία από το μηδέν. Το New 1000 AD είναι ένα δωρεάν multiplayer online turn-based strategy game που μπορεί να παιχτεί με οποιονδήποτε web browser. Στόχος του παιχνιδιού είναι να χτίσεις την αυτοκρατορία σου στον Μεσαίωνα και να κηρύξεις τον πόλεμο στους άλλους παίχτες.

Μέσα στο παιχνίδι στέλνεις εξερευνητές για να κατακτήσουν ελεύθερες περιοχές για την αυτοκρατορία σου, ενώ ταυτόχρονα χτίζεις ορυχεία, φάρμες, σπίτια, ανεμόμυλους, δημαρχεία κοκ ώστε να εκμεταλλευθείς τις νέες εκτάσεις. Η αυτοκρατορία σου και οι υπήκοοι σου χρειάζονται πρώτες ύλες για να επιβιώσουν και η παραγωγή τους κοστίζει. Η διαχείριση των πρώτων υλών και η γρήγορη ανάπτυξη είναι στοιχείο κλειδί σε αυτό το παιχνίδι. Σε κάθε γύρο του παιχνιδιού, κερδίζεις περισσότερες πρώτες ύλες, ανάλογα με τα κτίρια και τους εργάτες που έχεις.

endturn

Στην αρχή του παιχνιδιού δεν μπορείς να πολεμήσεις τους άλλους παίχτες, καθώς η αυτοκρατορία σου είναι πολύ αδύναμη για αυτό. Επίσης είσαι προστατευμένος από τις επιθέσεις των άλλων παιχτών. Μέχρι να λήξει η περίοδος χάριτος, θα πρέπει να έχεις έναν στρατό ή τουλάχιστον κάποιον σύμμαχο για να υπερασπίζεσαι την αυτοκρατορία σου. Πριν από αυτό θα πρέπει να εστιαστείς στην ανάπτυξη της αυτοκρατορίας σου.

Υπάρχουν 10 πολιτισμοί στο παιχνίδι και ο καθένας χρειάζεται διαφορετική στρατηγική που θα πρέπει να εκμεταλλευθείς και να μάθεις απέξω και ανακατωτά.

empiresummary

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επιτεθείς μια αυτοκρατορία αντιπάλου στο παιχνίδι. Περιλαμβάνονται πλήρεις επιθέσεις στον αντίπαλο στρατό, κατακτήσεις για να αποσπάσεις εδάφη από αντιπάλους, κλοπές πρώτων υλών και πολλά άλλα είδη επιθέσεων για να αποδυναμώσεις τον αντίπαλό σου. Η μεγαλύτερη αυτοκρατορία ανακυρύσεται νικητής στο τέλος της σεζόν του παιχνιδιού, που διαρκεί 21 ή 28 μέρες, ανάλογα με το game mode της επιλογής μας.

buildings

Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά ανάγνωσης του οδηγού γρήγορης εκκίνησης του New 1000 AD, πριν μπορείς να παίξεις το παιχνίδι και να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά. Το να γίνεις εξπέρ πάντως, παίρνει αρκετό παραπάνω χρόνο και εξάσκηση.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.