Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

eRepublik

Antonis Pavlou

To eRepublik είναι ένα δωρεάν online strategy game που απαιτεί μόνο ένα browser.
Το παιχνίδι φτιάχτηκε το 2008 και αισίως βρίσκεται στην μεγαλύτερη του άνοδο….μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν 2500 ενεργοί παίκτες(στις εκλογές γίνονται 3000 αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)

Ο παίκτης είναι πολίτης της χώρας του και από κει και πέρα οι δυνατότητές του είναι άπειρες….ο καθένας μπορεί να αφοσιωθεί σε ένα τομέα του παιχνιδιού ή σε όλους…
Στον οικονομικό τομέα η δομή των αγορών, των επιχειρήσεων και κυρίως της ισοτιμίας και του χρηματιστηρίου ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, με ingame κρίση, υποτίμηση νομίσματος, κερδοσκόπους και επιχειρηματίες.Πολλοί φίλοι μου φοιτητές οικονομικών σχολών πραγματικά λιώνουν στον συγκεκριμένο τομέα.

Στο πολιτικό σκέλος, η eGreece, η ηλεκτρονική χώρα μας δηλαδή μαστίζεται από πολιτική διχόνοια, τσακωμούς, αρπαγές κρατικών χρημάτων και σκάνδαλα!Με τη μόνη διαφορά ότι κάλλιστα εντάσσεσαι και συ σε πολιτικό κόμμα αν το επιθυμείς και πολεμάς για το δίκιο ή το άδικο 😛:P

Στο στρατιωτικό κομμάτι, το παιχνίδι βρίθει από πολέμους….κυρίως για real life αφορμές, εναντίον Σκοπίων και φυσικά Τουρκίας….αλλά ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να πολεμήσει όπου επιθυμεί και όποτε επιθυμεί…εγώ λόγου χάρη μάχομαι για την ανεξαρτησία της Βολιβίας αυτή τη στιγμή!

Το παιχνίδι έχει πάμπολλες άλλες προοπτικές και λεπτομέρειες, βασίζεται σε οικονομικά μοντέλα και έχει εξαιρετικές λεπτομέρειες.
Μην περιμένετε ένα εύκολο και εύπεπτο παιχνίδι με γραφικά κλπ.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο μέσος όρος ηλικίας του game είναι μεγάλος.
Επίσης σημαντικό είναι ότι τα βασικά καθημερινά πράγματα δεν απαιτούν πάνω από 5 λεπτά της ώρας….άρα δεν θα χρειαστεί αν δεν επιθυμείτε να ξοδεύετε πολλή ώρα στο game.

Αν έχετε όρεξη και περιέργεια να πλοηγηθείτε σε μια ηλεκτρονική Ελλάδα όπου όλα είναι δυνατά πατήστε στο παρακάτω link

http://www.erepublik.com/en/referrer/Kostis7

Θα δω ότι κάνατε register και θα χαρώ να σας βοηθήσω και να σας εξηγήσω το game στα πρώτα σας βήματα και για όσο καιρό θέλετε!

2 Comments

  1. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και χρήσιμο review. Μπράβο!

  2. ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ ! Πάρε μέρος κι εσύ στο διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής e-Republik και βοήθησε την ΕΛΛΑΔΑ να γίνει ακόμα πιο δυνατή! Κάνε εγγραφή μέσω αυτού του συνδέσμου ( http://www.erepublik.com/gr/referrer/OldjohnGR ) και πάρε μέρος στο καλύτερο παιχνίδι στρατηγικής που έχεις γνωρίσει ποτέ! (best browsr game —> http://www.erepublik.com/gr/referrer/OldjohnGR )

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.