Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Seafight

Antonis Pavlou

Το Seafight είναι ένα δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής MMORPG που σου επιτρέπει να ζήσεις την ζωή ενός Πειρατή. Η περιπλάνηση στις θάλασσες του κόσμου δεν ήταν ποτέ πριν τόσο διασκεδαστική καθώς αντιμετωπίζεις εχθρικά πλοία και θαλάσσια τέρατα.

Σαν νέος πειρατής, το καθήκον σου είναι να δώσεις μάχες, να περιπλανηθείς σε ανεξερεύνητες περιοχές και να επεκτείνεις την κυριαρχία σου, με την βοήθεια του πιστου σου πληρώματος, ώστε να γίνεις ο πιο τρομερός πειρατής από όλους! Παρά τα κάπως απλοικά γραφικά του, το παιχνίδι παίζεται αυτή την στιγμή από περίπου 23 εκατομμύρια ανθρώπους, και κάθε στιγμή είναι online γύρω στις 35 χιλιάδες άτομα!

Η δημιουργία του χαρακτήρα σας είναι ταχύτατη σε αυτό το παιχνίδι. Με το που μπεις στο παιχνίδι και για διαλέξεις τον server σου, η φιγούρα του Καπετάνιου σου είναι έτοιμη όπως και το πλοίο σου. Το ποίο σου θα το αναβαθμίζεις καθώς προχωράς μέσα στο παιχνίδι. Υπάρχουν παμπολες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις για να διαλέξεις, οπότε δεν πρόκειτα να χάσεις το ενδιαφέρον σου εύκολα. Ο τρόπος για να κερδίσεις χρήματα είναι όπως και στα άλλα MMO.  Θα αναλαμβάνεις άθλους που πρέπει να εκπληρώσεις πολεμώντας με θαλάσσια τέρατα ώστε να μαζέψεις χρήματα για να ξοδέψεις σε αναλώσιμα ή αναβαθμίσεις.

Το interface είναι εύκολο και δεν θα σε μπερδέψει, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το ίδιο το παιχνίδι. Δεν θα χρειαστείς δηλαδή πολύ χρόνο για να μάθεις τους κανόνες του!

Εκτός των άλλων, το παιχνίδι έχει και λίγο από … Sims καθώς πρέπει να περιποιείσαι το πλήρωμά σου και να φροντίζεις για τις ανάγκες του (βασικά θέλουν αλκοόλ για να είναι χαρούμενοι!)

Συνοψίζοντας, το παιχνίδι Seafight είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια με Πειρατές που έχουν κυκλοφορήσει! Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια Πειρατών, πρέπει να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε.

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.