Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Shadow Kings

Το νέο παιχνίδι στρατηγικής και ανάπτυξης από την Goodgame Studios, το Shadow Kings, μόλις κυκλοφόρησε! Οι “σκιεροί βασιλιάδες” ξεκίνησαν ήδη να χτίζουν τις πόλεις τους και να αναπτύσσονται. Το παιχνίδι έχει ήδη μια πολύ πετυχημένη έναρξη με πάνω από 1 εκατομμύριο παίχτες μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας! Το τηλεοπτικό σποτ το οποίο παίχτηκε ταυτόχρονα σε 16 χώρες, συνέβαλε σε αυτή την επιτυχία.

 

Click εδώ για να παίξεις το Shadow Kings δωρεάν!

“Το Shadow Kings ήταν μια διπλή πρόκληση για εμάς. Είναι το πρώτο παιχνίδι που σχεδιάστηκε και για κινητά εξαρχής, καθώς και το πρώτο παιχνίδι που κυκλοφορεί ταυτόχρονα για κινητά και browsers, οπότε είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το επιτυχημένο launch”, δήλωσε ο Oliver Heins, επικεφαλής των Games στην Goodgame studios. “Χρησιμοποιήσαμε όλη την εμπειρία μας στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και είμαστε ενθουσιασμένοι με το να βλέπουμε τον κόσμο του Shadow Kings να ζωντανεύει!”

SK_screen_03_war SK_screen_04_social SK_screen_05_lvlup SK_screen_01_build SK_screen_02_trade SK_Art_Key-Visual GGS_SK_TV-Spot_20s_Still_5

Στον φανταστικό κόσμο του Shadow Kings, άνθρωποι, ξωτικά και νάνοι ζούσαν μαζί ειρηνικά για πολλές γενιές. Αλλά ένας στρατός από ορκ, δαίμονες και τρολς απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο αυτό. Το παιχνίδι επιτρέπει στους παίχτες να ιδρύσουν τις δικές τους πόλεις σε έναν πανέμορφο κόσμο με ζωντανά και έντονα γραφικά. Ο πρώτος στόχος είναι να παράγουμε πρώτες ύλες και να αναπτύξουμε την πόλη μας. Για να αντιμετωπίσουμε τις σκοτεινές δυνάμεις, πρέπει να οργανώσουμε ισχυρό στρατό, να κατακτήσουμε εχθρικά φυλάκια και να δώσουμε επικές μάχες. Παίζοντας σε συμμαχίες και χρησιμοποιώντας την διπλωματία μπορούμε να τα καταφέρουμε πιο εύκολα. Νέα events και νέο περιεχόμενο εισάγεται κάθε τόσο στο παιχνίδι για να κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο.

 

Click εδώ για να παίξεις το Shadow Kings δωρεάν!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.