Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

To soundtrack του Δία στο Grepolis

grepolis zeus

H InnoGames κυκλοφόρησε στο YouTube ένα video με το soundtrack του Δία για το Grepolis! To soundtrack θα ενσωματωθεί σύντομα στο παιχνίδι. Το ακούσαμε και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα δημιουργία, αν και έχει περισσότερο σχέση με λατινογενή πράγματα και όχι με την Αρχαία Ελλάδα! Ακούστε το και αφήστε την γνώμη σας με ένα σχόλιο, μας ενδιαφέρει!

Σχετικά άρθρα

Command and Conquer Generals 2

Στο κοντινό μέλλον, όλοι οι παγκόσμιοι πολιτικοί ηγέτες έχουν συγκεντρωθεί για να υπογράψουν μια συνθήκη που θα αλλάζει εντελώς το πολεμικό σκηνικό, όταν μια καταστροφική τρομοκρατική επίθεση σκοτώνει  όλους τους παρευρισκόμενους  πολιτικούς. Σε έναν κόσμο χωρίς ηγέτες και διπλωμάτες, μόνον οι στρατηγοί  μένουν για να αναλάβουν την τύχη του κόσμου. Στην καινούρια έκδοση του κλασσικού […]

Αναβάθμιση gr2, gr3, gr4, grx servers – Travian

Όπως ανακοινώθηκε από τον υπέυθυνο του παιχνιδιού, θα γίνει αναβάθμιση σε όλους τους Τ4 servers (gr2, gr3, gr4, grx)  του Travian στις 10.04.2012 και ώρα Ελλάδος περίπου 17:00. Κατά την αναβάθμιση, μπορεί οι server να μην είναι προσβάσιμοι για 30 με 60 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα για το τι περιέχει η αναβάθμιση.

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.