Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Χριστουγεννιάτικο event στο The West!

Χριστουγεννιάτικη προσφορά The West

Πλησιάζουν οι γιορτές και το ένα μετά το άλλο τα online παιχνίδια θα αρχίσουν όπως αναμένεται τις εορταστικές τους προσφορές και events. Πρώτο ήρθε το The West, το οποίο μας φέρνει ένα εορταστικό ημερολόγιο με άθλους και δώρα!

Όλοι οι γενναίοι στην Άγρια Δύση θα έχουν κάτι να γιοράσουν. Από εδώ και πέρα μέχρι τα Χριστούγεννα, Cowboys και Cowgirls μπορείτε να ξεκινήσετε μια Χριστουγεννιάτικη σειρά άθλων με 14 αποστολές και να αποκτήσετε χρήσιμα rewards. Επιπλέον θα υπάρχει και μια άλλη σειρά άθλων που θα σας ανταμείψει με ένα επετειακό ημερολόγιο. Αυτό το ημερολόγιο θα έχει επίσης τις προκλήσεις του. Αν ανοίξετε τις κατάλληλες πόρτες την κατάλληλη στιγμή (μια την ημέρα φυσικά , όπως μας έλεγαν και οι μανάδες μας όταν είμασταν παιδιά), θα σας δώσουν διάφορα bonus items. Αλλά δεν πρέπει να είστε ανυπόμονοι και να τις ανοίξετε νωρίτερα ή αργότερα – ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί …

Χριστουγεννιάτικη προσφορά The West

Τα αντικείμενα που θα αποκτήσετε από το ημερολόγιο, μπορύν να χρησιμοποιηθούν για να λύσετε τους γρίφους των Χριστουγεννιάτικων άθλων, στο τέλος των οποίων θα αποκτήσετε κάτι πολύ ξεχωριστό! Πολύ καλός λόγος για να συμεριφρθείτε σαν καλό παιδάκι και να ανοίγετε μια μέρα του ημερολογίου κάθε μέρα!

Πολλούς γρίφους μας ετοιμάζει αυτό το The West φέτος, αλλά κάτι μας λέει ότι αξίζει τον κόπο!

 

Σχετικά άρθρα

άδης grepolis

To soundtrack του Άδη στο Grepolis

H InnoGames κυκλοφόρησε στο YouTube ένα video με το soundtrack του Δία για το Grepolis! Έτσι μετά το soundtrack του Δία, και αυτό  θα ενσωματωθεί σύντομα στο παιχνίδι. Το ηχητικό φαίνεται να δημιουργεί μια ανατριχίλα, όπως ταιριάζει στον άρχοντα του Κάτω Κόσμου! Ακούστε το και αφήστε την γνώμη σας με ένα σχόλιο, μας ενδιαφέρει!

Grepolis 2.0 – Η ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ

Ήρθε η ώρα για την αναβάθμιση του εξαιρετικά επιτυχημένου ΔΩΡΕΑΝ παιχνιδιού στρατηγικής Grepolis, στην έκδοση 2! Ο πρώτος ελληνικός server θα ξεκινήσει στις 6 Απριλίου! Μην χάσετε την ευκαιρία και δείτε πρώτοι την νέα έκδοση! Συνοπτικά οι αλλαγές είναι οι παρακάτω:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.