Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

H Βιομηχανική Εποχή ξημερώνει στο Forge of Empires!

forge of empires museum

Τα φουγάρα αρχίζουν να καπνίζουν, οι σιδηρόδρομοι μπαίνουν σε τροχιά – η Βιομηχανική Εποχή ξημερώνει στο Forge of Empires! Κυκλοφορούσε ως φήμη για κάποιον καιρό αλλά πλέον είναι επίσημο: η επόμενη περίοδος θα μας οδηγήσει στην Βιομηχανική Επανάσταση. Για πρώτη φορά μπορούμε να δούμε κάποια από τα κτήρια αυτής της περιόδου, είναι στα αλήθεια εντυπωσιακά!

Όπως μπορούμε ήδη να συμπεράνουμε,  τα παραγωγικά κτήρια έχουν εκσυγχρονιστεί σημαντικά. Εμφανίζουν τα πρώτα σημάδια της μαζικής παραγωγής, που σίγουρα οπτικά είναι πολύ ωραίο ως αποτέλεσμα. Το Μουσείο είναι ένα παράδειγμα των επερχόμενων αναβαθμίσεων στην Επιστήμη και την δίψα για Γνώση. Με ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε ποιες νέες τεχνολογίες θα μπροούμε να κάνουμε research στην Βιομηχανική εποχή. Μέχρι τώρα έχουν ανακοινωθεί η βαλλιστική τεχνολογία, τα εργαλεία ακριβείας και η μοντέρνα Χημεία, αλλά σίγουρα περιμένουμε πολλά ακόμα.

forge of empires museum

Ένα από τα βασικά στοιχεία της Βιομηχανικής εποχής είναι μια ολοκαίνουρια νέα καμπάνια. Διαδραματίζεται στον Νέο Κόσμο (την Αμερική – όχι της Αθήνας 😉 ) και περιλαμβάνει πάνω από 70 νέους άθλους. Και το πιο ωραίο είναι ότι όχι μόνο είναι νέοι οι άθλοι, αλλά και ο χάρτης της καμπάνιας είναι ανέγγιχτος. Αυτό θα δώσει μεγάλο ενδιαφέρον στους παίχτες που ήδη έχουν ανακαλύψει όλες τις επαρχίες του παλιού μας χάρτη. Οπότε προετοιμαστείτε και ετοιμάστε τον στρατό σας! Μιλώντας για  στρατό, με την επερχόμενη βιομηχανική επανάσταση, η τεχνολογία των όπλων εξελίσσεται! Περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τα νέα όπλα στην νέα εποχή.

Forge_Industrial_Wheelwright

Δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει η αναβάθμιση στην βιομηχανική εποχή μέσα στο Forge of Empires, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα αργήσει πολύ ακόμα! Οπότε μην χάνετε χρόνο -> Ξεκινήστε και σήμερα να παίζετε το Forge of Empires ΔΩΡΕΑΝ!

Σχετικά άρθρα

Χειμερινό Event στο Forge of Empires

Από την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, ο Frosty ο Χιονάνθρωπος επιστρέφει για να επισκεφθεί την αυτοκρατορία σας στο Χειμερινό event του Forge of Empires, φέρνοντας μαζί του νέες αποστολές για τη χειμερινή σεζόν.  Κάθε ημέρα του Δεκέμβρη αποτελεί μια νέα πρόκληση που μπορείτε να ολοκληρώσετε με αντάλλαγμα κάποια Χειμερινά Αστέρια! Τόσο γευστικά όσο δείχνουν, κρατήστε τα […]

grepolis xmas 2015

Ο Xριστουγεννιάτικος Τροχός της Τύχης στο Grepolis

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και είναι η ευκαιρία σου για δωρεάν αντικείμενα στο Grepolis. Επισκέψου το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο στα πλαίσια της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του Grepolis και κέρδισε αναρίθμητες αμοιβές.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.