Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Total War Rome 2 – Ο Αννίβας στις Άλπεις (video)!

Ο Αννίβας στις Άλπεις

Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ρώμης και ένα από τα μεγαλύτερα φαινόμενα της στρατιωτικής ιστορίας, ο Αννίβας έφτασε να κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος της Ιταλικής Χερσονήσου κατά τη διάρκεια των πολέμων του με τη Ρώμη αλλά πριν το κάνει αυτό είχε κατορθώσει το ακατόρθωτο. Σε ένα από τα μεγαλύτερα ρίσκα της ιστορίας, κατάφερε να μπει στη Ρωμαϊκή επικράτεια από την πιο απρόσμενη κατεύθυνση.

Αυτό το νέο trailer χρησιμοποιεί το τεράστιο κατόρθωμα του Αννίβα για να δείξει τους τρόπους με τους οποίους οι έξυπνοι παίκτες μπορούν να εξαπατήσουν τους αντιπάλους τους στο στρατηγικό χάρτη. Με αυτή την ευκαιρία δείχνουμε λίγο και τα πανέμορφα τοπία και την ποικιλία του χάρτη αυτού.

hanibal (1) hanibal (2)

Ο Αννίβας στις Άλπεις λοιπόν! Θα τον αντιμετωπίσετε ή θα είστε μαζί του;

Το Total War Rome 2 μπορείτε να το προπαραγγείλετε στα Public (θα κυκλοφορήσει για PC στις 3 Σεπτεμβρίου):

Σχετικά άρθρα

huble bundle

Φοβερό Πακέτο Total War από το Humble Bundle!

To Humble Bundle καλωσορίζει αυτή την εβδομάδα την Creative Assembly για ένα νέο «Humble Total War Bundle» φορτωμένο με χιλιάδες ώρες παιχνιδιού! Το bundle προσφέρει μια τεράστια συλλογή από τίτλους της σειράς στρατηγικής Total War, από το Shogun: Total War έως και το νεότερο Total War: ROME II – Emperor Edition. Το Humble Total War Bundle […]

Kartuga Engineer

Kartuga – Engineer Class

Το Kartuga είναι ένα νέο παιχνίδι στρατηγικής της Innogames, που αποτελεί την προσπάθεια της εταιρείας με τα πασίγνωστα Grepolis και Forge of Empires με θέμα τους πειρατές. Αυτή την βδομάδα στο επίσημο blog της εταιρείας, παρουσιάστηκε ένας από τους τύπους πλοίων που θα υπάρχουν στο Kartuga, to Μηχανικό (Engineer).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.