Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Seafight Codes : Δωρεάν Χάρτης!

seafight codes

Στα Παιχνίδια Στρατηγικής συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε για δωρεάν Seafight codes! Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου με τον παρακάτω κωδικό θα κερδίσετε έναν δωρεάν Taurus bonus map. Δείτε πώς θα κερδίσετε τον free χάρτη!

Αρκεί απλά να πάτε στον λογαριασμό σας και να κλικάρετε στο “Market Cove”. Επιλέξτε “redeem voucher” (εξαργύρωση κουπονιού) και εισάγετε τον κωδικό:

TAURUS2013

Όταν επισκεφθείτε το Logbook σας θα δείτε τον Free Taurus Bonus Map που επάξια κερδίσατε, να έχει περαστεί στον λογαριασμό σας! Προσοχή, ο κωδικός είναι έγκυρος μόνο μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Επίσης όπως είναι αναμενόμενο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε  μόνο έναν κωδικό σε κάθε λογαριασμό σας.

Μείνετε συντονισμένοι και δεσμευόμαστε ότι θα σας ενημερώνουμε για όλους τους νέους seafight codes που κυκλοφορούν!

Σχετικά άρθρα

To ελληνικό site του travian

Travian Προσφορά Χρυσού!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από την Παρασκευή 02.03.2012 και περίπου 13:00 ώρα Ελλάδος μέχρι την Δευτέρα 05.03.2012 και περίπου 13:00 ώρα Ελλάδος θα μπορείτε να αγοράσετε 30% περισσότερο Χρυσό με τις ίδιες τιμές. Συγκεκριμένα θα μπορείτε να αγοράσετε: Πακέτο Α:Για 1,99 Ευρώ – 40 χρυσό (από 30 χρυσό κανονικά) Πακέτο Β:Για […]

Μοιράζουμε 10 κωδικούς για τον Soviet Commander: Mechanized Support Tactics

Το paixnidia-stratigikis.gr διοργανώνει giveaway του Ρώσικου Commander Soviet Commander: Mechanized Support Tactics , προσφορά της επίσημης κοινότητας του Company of Heroes στην Ελλάδα! Κατατροπώσετε τους εχθρούς σας με το Tank Destroyer Isu-152…  Βομβαρδίστε τον εχθρό σας με επιδρομές IL-2 και ενισχύστε την Multiplayer εμπειρίας σας με τις ιδιαιτερότητες αυτού του Commander!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.