Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Seafight Codes : Δωρεάν Χάρτης!

seafight codes

Στα Παιχνίδια Στρατηγικής συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε για δωρεάν Seafight codes! Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου με τον παρακάτω κωδικό θα κερδίσετε έναν δωρεάν Taurus bonus map. Δείτε πώς θα κερδίσετε τον free χάρτη!

Αρκεί απλά να πάτε στον λογαριασμό σας και να κλικάρετε στο “Market Cove”. Επιλέξτε “redeem voucher” (εξαργύρωση κουπονιού) και εισάγετε τον κωδικό:

TAURUS2013

Όταν επισκεφθείτε το Logbook σας θα δείτε τον Free Taurus Bonus Map που επάξια κερδίσατε, να έχει περαστεί στον λογαριασμό σας! Προσοχή, ο κωδικός είναι έγκυρος μόνο μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Επίσης όπως είναι αναμενόμενο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε  μόνο έναν κωδικό σε κάθε λογαριασμό σας.

Μείνετε συντονισμένοι και δεσμευόμαστε ότι θα σας ενημερώνουμε για όλους τους νέους seafight codes που κυκλοφορούν!

Σχετικά άρθρα

H Riot Games ανακοίνωσε τα νεότερα στατιστικά του 2012 για το League of Legends

Η Riot Games έχει συγκεντρώσει 70 million εγγεγραμμένα ονόματα στο League of Legends – πάνω από τα διπλά σε σύγκριση με τον Νοέμβριο του 2011. Ο όγκος των μηνιαίων ενεργών παιχτών είναι σχεδόν ο τριπλάσιος του  2011 , φτάνοντας τα 32 εκατομμύρια και 3 εκ ταυτόχρονα ανά ημέρα. Ο συνολικός αριθμός ωρών που παίχτηκαν μέσα […]

Kleopatra campaign

Total War Rome 2 – Κλεοπάτρα (video)

Στο σημερινό video του Total War Rome 2, βλέπουμε την Κλεοπάτρα να διηγείται την ιστορία της μέσα στο παιχνίδι. Η θρυλική βασίλισσα που ήταν η τελευταία της δυναστείας των Πτολεμαίων, αναγκάστηκε ακόμα και να γίνει ερωμένη 2 Ρωμαίων ηγετών για να γλυτώσει την αυτοκρατορία της.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.