Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Oplon Games – Δελτίο τύπου

empires at war 1804

Μια ελληνική προσπάθεια εξαγωγής ‘software’ υπό την μορφή web browser gaming ξεκινάει μια καινούρια εταιρεία, η ΟΠΛΟΝ ΓΚΕΙΜΣ ΟΕ (Oplon Games). Το πρώτο υπό κατασκευή παιχνίδι τους ονομάζεται “Empires at War 1805”, και πρόκειται για μία εφαρμογή που παίζεται μέσω internet με έντονα ιστορικά στοιχεία.


Στο Empires at War 1805 ο κάθε παίκτης αναλαμβάνει σαν ηγέτης ενός εκ των 17 μεγαλύτερων χωρών της Ευρώπης στις αρχές του 19ου αιώνα, και χειρίζεται την οικονομία, τον στρατό και την διπλωματία της χώρας του. Το παιχνίδι παίζεται σε 4 διαφορετικούς χάρτες, στην Ευρώπη και τις αποικίες. Σκοπός των παικτών είναι να οδηγήσουν κάποια στιγμή την χώρα τους στην κορυφή της Ευρώπης, χτίζοντας τις οικονομίες τους, εξερευνώντας τις αποικίες και νικώντας στο πεδίο της μάχης οποιονδήποτε αντιστέκεται στις φιλοδοξίες τους.


Τα μέλη της εταιρείας μόλις ξεκίνησαν μια καμπάνια στο Indiegogo ώστε να μαζέψουν τα χρήματα που απαιτούνται για να τελειώσει η εφαρμογή. Μπορείτε να την βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση, η οποία περιέχει και βίντεο με στοιχεία του παιχνιδιού:
http://www.indiegogo.com/eaw-1805?c=home&a=1582854

Oplon Games
Η OΠΛΟΝ ΓΚΕΙΜΣ ΟΕ έχει θέσει σαν στόχο της την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού gaming software με νέες εφαρμογές αμέσως μετά το τέλος του συγκεκριμένου project. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στις ακόλουθες ιστοσελίδες:
www.eaw1805.com
www.oplongames.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.