Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Leonardo DaVinci event στο Forge of Empires

forge of empires

Καλημέρα Βασιλιάδες και Βασίλισσες, για να μπει με το δεξί ο νέος χρόνος, η ομάδα του Forge of Empires μας ανταμείβει με ένα special event. Ο Leonardo DaVinci θα μας δώσει την δυνατότητα να εκπληρώσουμε κάποιους άθλους, από τις 17 Ιανουαρίου έως και τις 10 Φεβρουαρίου, καθώς κουράστηκε από τα ταξίδια του και θα ξεκλέψει λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί στην πόλη μας.

leonardo-davinci-forge-of-empires

Ο DaVinci έχει διάφορα σχέδια εφευρέσεων και είναι πρόθυμος να τα ανταλλάξει για μερικά medals. Τα σχέδια που θα λάβουμε θα είναι είτε της εποχής μας είτε αρχαιότερα. Πρέπει να σιγουρευτούμε να επισκεφτούμε τον Leonardo, αφού θα μείνει στην πόλη μας για περιορισμένο χρόνο. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι αυτό το special event είναι προαιρετικό.

Αν μην τι άλλο το 2013 μπήκε με το δεξί στο Forge of Empires!

 

Σχετικά άρθρα

Total War Rome 2: Caesar in Gaul

Κυκλοφόρησε τo νέο πακέτο DLC για το Total War: Rome II . Ονομάζεται Caesar in Gaul και διαθέτει single player και multiplayer campaign με τους Γαλατικούς πολέμους του Καίσαρα καθώς και προσθήκες στους multiplayer στρατούς Ρωμαίων και Γαλατών στο κανονικό Rome II.

Centauri Saga: Season 1 – Kickstarter campaign

Αυτό το post αφορά ένα επιτραπέζιο Sci-fi, 4X, Co-op, LEGACY adventure board game για 1-4 παίχτες. Το Centauri Saga είναι ένα sci-fi adventure board game που υποστηρίζει 4X and co-op game play style για 1 – 4 παίχτες σε ηλικίες 13+. Χρόνος παιχνιδιού: 60 – 90 minutes.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.