Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Khan Wars 5 – Το μέλλον

To Khan Wars 5 ανακοινώθηκε επίσημα. Έρχεται με μια αναναεωμένη οπτική, η πέμπτη έκδοση του διάσημου βραβευμένου παιχνιδιού της  θα μας προσφέρει νέα mechanics και θα τελειοποιήσει ήδη υπάρχοντα στοιχεία του gameplay, σε μια προσπάθεια να κερδίσει τις καρδιές τόσο των βεταράνων αλλά και νέων παιχτών.

Το παιχνίδι θα προσφέρει έναν νέο σχεδιασμό, χωρίς να αλλάζει τις θέσεις των στοιχείων και των κουμπιών περιήγησης σε σχέση με το τωρινό interface. Οι βετεράνοι παίχτες δεν θα δυσκολευθούν να χρησιμοποιήσουν το νέο interface, αλλά και οι νέοι στο παιχνίδι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να το μάθουν και να το συνηθίσουν όσον αφορά τις βασικές του λειτουργίες, καθώς υπάρχει ανανεωμένος advisor και quests.

 

 

Οι Ιππότες έχουν ρυθμιστεί ώστε να εξυπηρετούν πιο σημαντικούς ρόλους στις μάχες και στην ανάπτυξη της πόλης. Τα skills τους της μάχης, θα έχουν ορατές συνέπειες στα πεδία των μαχών και τα αντικείμενα που βρίσκουν θα βελτιώνουν σημαντικά τις πιιθανότητες για νίκη. Η δυνατότητα να τους στέλνουμε σε στρατόπεδα, θα ενισχύσει την χρησιμότητά τους και θα τους καταστήσει αναπόσπαστο κομμάτι από τις πολεμικές μας προετοιμασίες.

Για αρκετό καιρό τώρα, αρκετοί παίχτες ήταν δυσαρεστημένοι με τα κάστρα των φαντασμάτων και τον τρόπο που λειτουργούσαν στο παιχνίδι. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι στο Khan Wars 5 θα υπάρχει ένα νέο feature που θα βασίζεται στο PvP, στο clan play και στην συντονισμένη δράση. Μείνετε συντονισμένμοι καθώς όλο και περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλύπτονται όσο πλησάζουμε στο release!

Σχετικά άρθρα

ogame logo

OGame Νέος Server ξεκινάει

Τώρα μπορείς να κατακτήσεις παρθένους γαλαξίες στον νέο server Nekkar του OGame! Μη χάσεις αυτή την ευκαιρία και δείξε τις ικανότητές σου!

Το Company of Heroes επιστρέφει στο Δυτικό Μέτωπο

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Company of Heroes 2: The Western Front Armies, της πολυαναμενόμενης συνέχειας του Company of Heroes 2™. To Western Front Armies βρίσκεται στα Ελληνικά καταστήματα με την προτεινόμενη λιανική τιμή των 17,99€ μόνο, είναι stand-alone multiplayer expansion αλλά συνδυάζεται τέλεια με το αρχικό Company of Heroes 2™ και περιλαμβάνει δύο νέους στρατούς, […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.