Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Kartuga – Engineer Class

Kartuga Engineer
Antonis Pavlou

Το Kartuga είναι ένα νέο παιχνίδι στρατηγικής της Innogames, που αποτελεί την προσπάθεια της εταιρείας με τα πασίγνωστα Grepolis και Forge of Empires με θέμα τους πειρατές. Αυτή την βδομάδα στο επίσημο blog της εταιρείας, παρουσιάστηκε ένας από τους τύπους πλοίων που θα υπάρχουν στο Kartuga, to Μηχανικό (Engineer).

To Engineer είναι ένα πολύ χρήσιμο σκάφος, που είναι υποβοηθητικό για τα υπόλοιπα πολεμικά πλοία. Μπορεί να τρέξει γρήγορα στο πεδίο της μάχης, χρησιμοποιώντας το εντυπωσιακό του οπλοστάσιο και εργαλεία όπως Repair Crate, Buoys καθώς και το μυστικό του όπλο, τα Flying Drones που ανάλογα με την περίσταση μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιτεθούν στους αντιπάλους ή να γιατρέψουν τους συμμάχους. Μπορείτε να δείτε τα εργαλεία αυτά σε δράση στο παρακάτω video:

To εντυπωσιακό του οπλοστάσιο κάνει τον Engineer την τέλεια υποστηρικτική μονάδα για οποιαδήποτε ομάδα, αλλά όπως είπαμε ήδη, είναι πολύπλευρος και στην χρήση των όπλων του, οπότε μπορεί να σταθεί και μόνος του απέναντι στους αντιπάλους του!

Όπως και οι άλλες κλάσεις στο παιχνίδι, ο Engineer έχει ένα δέντρο από skills ακολουθώντας το οποίο εμείς ως παίχτες ανεβαίνοντας levels ξεκλειδώνουμε ικανότητες. Το δέντρο έχει 3 παρακλάδια τα οποία μπορούμε και να τα συνδυάσουμε. Τα παρακλάδια αυτά ονομάζονται: Buoy Master, Atlanticus και Tinker. Όπως θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος, ο Buoy Master εξειδικεύεται στην χρήση των buoys για να ελέγχει την ροή της μάχης, να υποστηρίζει τους συμμάχους του και να επιτίθεται ταυτόχρονα. Ο Tinker είναι ειδικός στο να αποδυναμώνει τους αντιπάλους και να ξεφουσκώνει τα skills τους. Ο Atlanticus είναι η ιδανική επιλογή αν θέλεις να επισκευάζεις τους συμμάχους σου και να ελέγχεις τα αντίπαλα πλήθη. Φυσικά το πιο ενδιαφέρον θα είναι να βρεις τον δικό σου συνδυασμό από τα 3 αυτά παρακλάδια.

Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε ότι ο Engineer είναι η επιλογή όσον αρέσκονται σε ένα πιο παιχνιδιάρικο και δημιουργικό στυλ παιχνιδιού και οι φίλοι σας πάντα θα εκτιμούν την παρουσία σας δίπλα τους.

Σύντομα θα παρουσιάσουμε και τις άλλες 2 κλάσεις του Kartuga! Η Innogames το αναπτύσσει σε πλήρεις ρυθμούς και σύντομα θα έχουμε το Closed Beta. Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα!

 

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.