Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Καινούριο interface στο Grepolis!

καινούριο interface grepolis

Σύντομα το Grepolis θα αναβαθμιστεί, σύμφωνα με ανακοίνωση των δημιουργών του στο development blog και θα αποκτήσει νέο interface! Με την βοήθεια της κοινότητας τόσο μέσα από το forum του παιχνιδιού όσο και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, η Innogames αποφάσισε επιτέλους να δώσει καινούριο interface στο Grepolis! Δείτε τις λεπτομέρειες.

Οι κύριοι στόχοι που είχε θέσει η Innogames όταν ξεκίνησε το πρότζεκτ της αναβάθμισης της διεπαφής χρήστη ήταν οι παρακάτω:

 • Ελάχιστη ανάλυση οθόνης 1024Χ768 για βέλτιστη απεικόνιση
 • Αναδιοργάνωση των μενού με έξυπνο και λειτουργικό τρόπο
 • Βελτιστοποίηση στον τρόπο ενσωμάτωσης των νέων χαρακτηριστικών του παιχνιδιού που δεν υπήρχαν όταν είχε φτιαχτεί το παλιό Interface (ήρωες, αποστολές κλπ)
 • Πιο μοντέρνο interface

Όλοι οι παραπάνω στόχοι επιτεύχθηκαν σύμφωνα με την Innogames και για να το αποδείξει κυκλοφόρησε και κάποια screenshots με το νέο look. Δείτε ένα χαρακτηριστικό παρακάτω:

καινούριο interface grepolis

Αυτά που μπορούμε να δούμε στην παραπάνω εικόνα σε σχέση με τις αλλαγές είναι τα εξής:

 • Η μπάρα του μενού ξαναπήγε στην αριστερή πλευρά. Έτσι ταιριάζει πολύ περισσότερο με το οπτικό στυλ της όλης διεπαφής.
 • Οι ήρωες έχουν το δικό τους χώρο πάνω από τις μονάδες.
 • Το κουμπί για τα ξορκια μοιάζει τώρα πραγματικά με κουμπί και τα ξόρκια έχουν ομαδοποιηθεί βάση του εκάστοτε θεού.
 • Ο στρατηγικός χάρτης είναι προσβάσιμος από το κουμπί της παγκόσμιας επισκόπησης πάνω από το μικρό χάρτη.
 • Τα κουμπιά γύρω από τον χάρτη έχουν αλλάξει σειρά και λειτουργίες που επιτρέπουν μια πιο έξυπνη χρήση.
 • Δεδομένου ότι το παιχνίδι έχει  3 επίπεδα, μόλις βάλετε την επισκόπηση της πόλης σε πλήρη οθόνη θα έχετε τη δυνατότητα να ελίσσεστε εύκολα μεταξύ αυτών των επιπέδων με τα πάνω αριστερά κουμπιά (πόλη, νησί, στρατηγικός χάρτης).
 • Ο χρυσός έχει πάει στους συμβούλους, αφού οι σύμβουλοι και ο χρυσός είναι αλληλένδετα μεταξύ τους
 • Αν έχετε ενεργοποιήσει τον διαχειριστή, γρήγορα link για τον στρατώνα και το λιμάνι έχουν προστεθεί κάτω από τις χερσαίες και θαλάσσιες μονάδες στα αριστερά.
 • Οι εβδομαδιαίες αμοιβές έχουν φύγει τελείως, οπότε δεν θα τις δείτε παραπάνω.

Οι αλλαγές έχουν αρχίσει ήδη να τεστάρονται στους beta κόσμους! Ποια είναι η γνώμη σας για το νέο interface; Πείτε μας την άποψή σας αφήνοντας ένα σχόλιο από κάτω!

Σχετικά άρθρα

Total War Shogun 2, Fall of the Samurai

Η αυτόνομη επέκταση του βραβευμένου Total War: Shogun2 εξερευνά την σύγκρουση ανάμεσα στον Αυτοκρατορικό θρόνο και τους τελευταίους Shogun τον 19ο αιώνα στην Ιαπωνία, 400 χρόνια μετά τα γεγονότα του αυθεντικού παιχνιδιού – μια δραματική σύγκρουση των παραδοσιακών Samurai με την εκρηκτική δύναμη των μοντέρνων όπλων. Οδηγείστε την αρχαία Ιαπωνία στην μοντέρνα εποχή, καθώς η […]

Total War Rome 2 : Arverni

Μετά τους Μακεδόνες, τους Iceni και τους Καρχηδόνιους το fraction του Total War Rome 2 που μας αποκαλύπτεται αυτήν την εβδομάδα είναι οι Γαλάτες Arverni. Απόγονοι μιας αρχαίας φυλής Κελτών, οι πολεμοχαρείς Arverni είναι μια από τις ισχυρότερες φυλές της κεντρικής Γαλατίας. Είναι πολλά περισσότερα από βάρβαρους λεηλάτες και επιδρομείς, έχουν έναν πολύπλοκο και εξελιγμένο πολιτισμό […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.