Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Ikariam Android App

ikariam android app

Την Πέμπτη στις 11 Ιουλίου 2013 κυκλοφόρησε το Ikariam Android App για το Ikariam Mobile και είναι πλέον διαθέσιμο για όλους στο Google Play store!

ikariam-android-logo

Κατέβασε το Ikariam Android app εδώ!

Οι εγκρίσεις στο Android είναι πάντα αρκετά γρηγορότερες και η GameForge δεν κρατάει τους χρήστες σε αναμονή παραπάνω. Η εφαρμογή Ikariam για το iOS θα ανέβει μόλις περάσει το review της Apple. Ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των χρηστών το app περιέχει τις βασικότερες και σημαντικότερες λειτουργίες για να παίξεις Ikariam. Κάποιες ελλείψεις που υπάρχουν ακόμα, θα καλυφθούν σε επόμενες ενημερώσεις του app στο προσεχές μέλλον.

ikariam-android-1

Αν δεν παίζεις ήδη Ikariam, το Ikariam Android app είναι μια καλή ευκαιρία να το δοκιμάσεις!

 

Σχετικά άρθρα

Urban Rivals: Κάτι Νέο έρχεται την Παρασκευή 6-5-2011!

Κάτι Νέο έρχεται στο Urban Rivals την Παρασκευή στις 6-5-2011 Υποθέσεις μπορούν να γίνουν πολλές…Νέοι χαρακτήρες; Πιστώσεις δώρο; Νέα μπόνους; Ίσως κάτι τελειώς διαφορετικό….το οποίο θα ανατρέψει τα δεδομένα στο Urban Rivals. Ανακαλύψτε το την Παρασκευή 6-5-2011!!! Για να πάρετε μια πρώτη γεύση, δείτε το παρακάτω video!

warhammer creative assembly

Συνεργασία Creative Assembly με Games Workshop

Aνακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα  η συνεργασία της Creative Assembly, του δημιουργού δηλαδή της πολυβραβευμένης σειράς Total War, με την Games Workshop, το δημιουργό της σειράς Warhammer και Warhammer 40.000.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.