Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Χειμερινό Event στο Forge of Empires

Από την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, ο Frosty ο Χιονάνθρωπος επιστρέφει για να επισκεφθεί την αυτοκρατορία σας στο Χειμερινό event του Forge of Empires, φέρνοντας μαζί του νέες αποστολές για τη χειμερινή σεζόν.  Κάθε ημέρα του Δεκέμβρη αποτελεί μια νέα πρόκληση που μπορείτε να ολοκληρώσετε με αντάλλαγμα κάποια Χειμερινά Αστέρια! Τόσο γευστικά όσο δείχνουν, κρατήστε τα γιατί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αστέρια για να ανοίξετε δώρα στο χειμερινό σας παράθυρο.

    himerino-event-forge-of-empires

Κάθε ημέρα φέρνει ένα νέο σετ δώρων που περιέχουν καλούδια όπως forge πόντοι, σχέδια Μεγάλων Κτιρίων, μονάδες και κτίρια… και επίσης υπάρχει ένα ιδιαίτερο βραβείο κάθε ημέρα, το οποίο εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου και μπορεί να βρεθεί σε κάποιο από τα δώρα… το βραβείο μπορεί να είναι επιπλέον αστέρια, ένα κτίριο από προηγούμενες εκδηλώσεις ή ακόμα και ένα ολοκαίνουργιο χειμερινό bonus κτίριο!

Κάθε ημέρα θα έχετε 24 ωρες να ανοίξετε τα δώρα από μια επιλογή. Θα δείτε τα δώρα – όλα ανοιχτά – τα οποία θα πρέπει να ανακατέψετε για να ξεκινήσετε. Μετά το ανακάτεμα, κάθε δώρο κοστίζει 10 αστέρια για να ανοίξει. Όταν τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση, τα δώρα επαναφέρονται και ένα νέο ιδιαίτερο βραβείο παίρνει η θέση του προηγούμενου, γι’ αυτό σιγουρευτείτε ότι δε θα το χάσετε και θα πάρετε το δώρο σας πριν εξαφανιστεί! Αν όμως τύχει να χάσετε ένα ιδιαίτερο χειμερινό bonus κτίριο που απλά θα έπρεπε να έχετε, τότε μπορείτε να το αγοράσετε την επόμενη ημέρα με Διαμάντια.

Ιδιαίτερα Πλακάκια
Επιπλέον στα συνηθισμένα δώρα, υπάρχει επίσης η περίπτωση να πέσετε πάνω σε ένα πλακάκι ιδιαίτερης ανταμοιβής όταν ανοίξετε ένα δώρο. Αυτά είναι:

Επαναφορά όλων himerino-event-forge-of-empires3Τα δώρα επαναφέρονται και πρέπει να ανακατευτούν και πάλι. Επίσης κερδίζετε 10 αστέρια όταν πατήσετε το κουμπί εκκίνησης.

Διπλή πληρωμή himerino-event-forge-of-empires4Η επόμενη ανταμοιβή διπλασιάζεται… ακόμα και τα κτίρια δίνονται διπλά!

Διπλή εμφάνισηhimerino-event-forge-of-empires5 Εμφανίζεται το περιεχόμενο δύο δώρων που δεν έχουν ανοιχτεί (αλλά δε τα παίρνετε).

Νέα, μοναδικά κτίρια και avatars

Δύο νέα εορταστικά avatars είναι διαθέσιμα για να τα πάρετε στη φετινή χειμερινή εκδήλωση και έχουμε οκτώ νέα χειμερινά κτίρια για να τα συλλέξετε από το Δεκέμβριο μέχρι νωρίς τον Ιανουάριο… επιπλέον αν φτάσετε στο τέλος της σειράς των αποστολών, θα έχετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε ένα από τα bonus κτίρια από προηγούμενες εκδηλώσεις σε κάτι νέο και βελτιωμένο!

himerino-event-forge-of-empires6himerino-event-forge-of-empires7

Τα φετινά bonus κτίρια δείχνουν τέλεια από μόνα τους, αλλά είναι επίσης σχεδιασμένα για να λειτουργούν το ένα με το άλλο. Για παράδειγμα, μπορείς να τοποθετήσεις τα κομμάτια των πυλών μαζί για να δείχνει μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό μνημείο:

Σχετικά άρθρα

Bonus Κωδικoί Drakensang Online – Tέλος του Beta!

Το  Drakensang Online βγαίνει από το open  beta και κάνει ένα δωράκι σε όσους συμμετείχαν σε αυτό! Μια νέα εποχή ξεκινάει για τους ήρωες του Drakensang Online, μιας και το παιχνίδι βγαίνει πλέον από την ανοικτή δοκιμαστική περίοδο! Όλοι μαζί κατακτήσαμε την Ατλαντίδα, πολεμήσαμε ενάντια στους κατοίκους των βόρειων χωρών, ήρθαμε αντιμέτωποι με ισχυρούς αντιπάλους […]

To Forge of Empires γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια!

Η νίκη του Forge of Empires στην κατηγορία browser games στα Γερμανικά Computer Games Awards συμπίπτει με τα πρώτα γενέθλια του παιχνιδιού και ο λόγος της γιορτής είναι διπλός! Η εταιρεία θέλοντας να ευχαριστήσει τους παίκτες διοργανώνει ένα special in-game event στο οποίο μπορεί ο καθένας να συμμετάσχει πολύ εύκολα.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.