Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Grepolis iPhone – Android App : Ανακοινώθηκε!

grepolis iphone android

Το καλοκαίρι έφτασε και σίγουρα πολλοί από εσάς θα αφήσετε τους υπολογιστές και θα ξεχυθείτε στις παραλίες και στις εξοχές. Τι θα απογίνει όμως το κράτος σας στο Grepolis; Η Innogames μας σκέφτεται και ανακοίνωσε την δημιουργία ενός πλήρους Grepolis App για κινητά iPhone και Android! Όπως ξέρουμε ήδη υπάρχει το Grepolis Toolbox για τα κινητά μας, αλλά το νέο App θα αλλάξει τα δεδομένα προσφέροντας τις περισσότερες από τις δυνατότητες που υπάρχουν και στην browser έκδοση του παιχνιδιού!

grepolis-app-loading-screen-mixed-324x477

Πλέον θα έχουμε την δυνατότητα να επεκτείνουμε την αυτοκρατορία μας και να καταστρέψουμε τους αντίπαλους στρατούς από την άνεση του smartphone μας, όπου και αν βρισκόμαστε με αυτό. Φυσικά το Grepolis App θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν download τόσο για iOS όσο και για Android και θα είναι βελτιστοποιημένο για τις touch οθόνες των smartphones και των  tablets. Μείνετε συντονισμένοι στο paixnidia-stratigikis.gr κάνοντας like στην σελίδα μας στο Facebook ή εγγραφή στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι την κυκλοφορία του νέου Grepolis App!

 

Σχετικά άρθρα

νεος server Ikariam

Nέος Server Ikariam Ασκληπειός!

Μια ήσυχη ακοτγραμμή, έυφορη γη, ένα δάσος και μια χούφτα από φιλόδοξους επικοιστές – αυτή είναι η νέα σου πατρίδα. Οι προσπάθειές σου θα αναπτυχθούν σε εξειδικευμένα εργαστήρια, αν και εφόσον χρησιμοποιήσεις τους πόρους της περιοχής σου με σοφία. Μπορούν τα εμπορικά σου πλοία να μεταφέρουν ό,τι χρειάζεται ο αυξανόμενος πληθυσμός σου;

Travian card game προ των πυλών;

Κατά την διάρκεια του event Travian and Friends 2013, που διοργανώθηκε 2-4 Αυγούστου στην Γερμανία, υπήρχε μια μικρή έκπληξη για τους συμμετέχοντες. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε ένα Travian card game, σε μια αρχική ακόμα έκδοση που υποστηρίζει 2-4 παίχτες.

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.