Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Grepolis iPhone – Android App : Ανακοινώθηκε!

grepolis iphone android

Το καλοκαίρι έφτασε και σίγουρα πολλοί από εσάς θα αφήσετε τους υπολογιστές και θα ξεχυθείτε στις παραλίες και στις εξοχές. Τι θα απογίνει όμως το κράτος σας στο Grepolis; Η Innogames μας σκέφτεται και ανακοίνωσε την δημιουργία ενός πλήρους Grepolis App για κινητά iPhone και Android! Όπως ξέρουμε ήδη υπάρχει το Grepolis Toolbox για τα κινητά μας, αλλά το νέο App θα αλλάξει τα δεδομένα προσφέροντας τις περισσότερες από τις δυνατότητες που υπάρχουν και στην browser έκδοση του παιχνιδιού!

grepolis-app-loading-screen-mixed-324x477

Πλέον θα έχουμε την δυνατότητα να επεκτείνουμε την αυτοκρατορία μας και να καταστρέψουμε τους αντίπαλους στρατούς από την άνεση του smartphone μας, όπου και αν βρισκόμαστε με αυτό. Φυσικά το Grepolis App θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν download τόσο για iOS όσο και για Android και θα είναι βελτιστοποιημένο για τις touch οθόνες των smartphones και των  tablets. Μείνετε συντονισμένοι στο paixnidia-stratigikis.gr κάνοντας like στην σελίδα μας στο Facebook ή εγγραφή στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι την κυκλοφορία του νέου Grepolis App!

 

Σχετικά άρθρα

Νέος Ikariam War Server

Στον αρχαίο κόσμο του Ikariam γίνεται χαμός! Για 5 μήνες θα πνέει ένας πιο ισχυρός άνεμος στο Ikariam όταν πρόκειται για την κυριαρχία των νησιώτικων αυτοκρατοριών: Ο νέος Ikariam War Server σου προσφέρει περισσότερες δυνατότητες να καταπολεμήσεις τους εχθρούς σου.

Grepolis 2.06

Στις  6  Ιουλίου το νέο  update 2.06 του Grepolis 2 θα ενεργοποιηθεί στους en.grepolis.com (grepolis.net) servers.  Μπορεί να υπάρξει μικρό downtime. Features/Αλλαγές: • Παίχτες με 2 ή παραπάνω πόλεις, θα έχουν τον curator δωρεάν για μια μέρα • Ένα νέο  curator tutorial προστέθηκε και περιγράφει τα πλεονεκτήματα αυτού του premium feature • Οι ειδοποιήσεις για […]

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.