Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Grepolis Hyperborea – Ειρήνη στην Αρχαία Ελλάδα

Ο ειρηνικός κόσμος με το όνομα Hyperborea ξεκινάει σήμερα στα Αγγλικά και στα Γαλλικά! Οι παίχτες μπορούν να χτίσουν τις πόλεις τους ήσυχοι ότι δεν μπορεί να τις κατακτήσει κανείς. Προσοχή όμως: τα στρατευματά σας μπορούν να καταστραφούν κανονικότατα!  Γραφτείτε τώρα στο Grepolis και επιλέξτε τον κόσμο Hyperborea (Υπερβόρεια) μετά την εγγραφή σας!

Όσοι έχετε παίξει το Grepolis θα γνωρίζετε  ασφαλώς ότι ο στόχος σου στο παιχνίδί ειναι να φτιάξεις μια τεράστια μητρόπολη και να κυριαρχήσεις στο Αιγαίο. Για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει να συμμαχήσεις με άλλους παίχτες και να δημιουργήσεις έναν πανίσχυρο στρατό για να κατακτήσεις μακρινά νησιά. Παρολα αυτά οι Αρχαίοι Έλληνες δεν ήταν μόνο γνωστοί ως πολεμιστές. Είναι επίσης διάσημοι για τις πόλεις – κράτη, τους ήρωές τους, τους 12 Θεούς αλλά και φυσικά τα … Αθλήματα.

Φυσικά μιλάμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι ήταν μια άριστη περίσταση για εκεχειρία και ειρήνη, αφού τα στρατεύματα άφηναν τα όπλα τους για να παρακολουθήσουν τους αθλητές να ανταγωνίζονται για την δόξα και την τιμή. Ακόμα και στην σημερινή εποχή γίνεται προσπάθεια να τηρηθεί αυτή η παράδοση. Στο Grepolis λοιπόν, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, ο νέος server που θα ανοίξει με το όνομα “Hyperborea” θα έχει την ιδιαιτερότητα που περιγράψαμε. Δεν θα επιτρέπονται κατακτήσεις πόλεων , παρόλο που θα μπορούμε να χάσουμε τα στρατεύματά μας σε μια μάχη.

Πάντως αυτή δεν θα είναι η μόνη έκπληξη στο Grepolis ενόψη Ολυμπιακών Αγώνων. Οι φήμες λένε ότι καταφθάνει ένα εντελώς νέο event, η Grepolympia! Εξέχουσες προσωπικότητες του Αρχαίου κόσμου θα αναμετρηθούν και οι παίχτες που προπονούν τους αθλητές τους θα έχουν διάφορα πλεονεκτήματα μέσα στο παιχνίδι! Stay tuned στο Site μας για νεότερα!

 

Σχετικά άρθρα

Valentine’s Event Στο Forge of Empires

Η εκδήλωση του Forge of Empires για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για το 2015 αρχίζει την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου. Θα είναι προνόμιό σας να αποφασίσετε το μέλλον των τριών αυτών ανθρώπων: του Ρομπέν και του Σερίφη, σκληροί άντρες που ανταγωνίζονται και η Μάριον – ένα κορίτσι αναμεμιγμένο σε μία σειρά σχετικά δραματικών γεγονότων. Η […]

forge of empires museum

H Βιομηχανική Εποχή ξημερώνει στο Forge of Empires!

Τα φουγάρα αρχίζουν να καπνίζουν, οι σιδηρόδρομοι μπαίνουν σε τροχιά – η Βιομηχανική Εποχή ξημερώνει στο Forge of Empires! Κυκλοφορούσε ως φήμη για κάποιον καιρό αλλά πλέον είναι επίσημο: η επόμενη περίοδος θα μας οδηγήσει στην Βιομηχανική Επανάσταση. Για πρώτη φορά μπορούμε να δούμε κάποια από τα κτήρια αυτής της περιόδου, είναι στα αλήθεια εντυπωσιακά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.