Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Grepolis: Κυνήγι Πασχαλινών Αυγών!

Η ομάδα του Grepolis, επιφυλάσσει μια Πασχαλινή έκπληξη για τους παίχτες του δημοφιλούς παιχνιδιού: το κυνήγι Πασχαλινών Αυγών! Το κυνήγι θα ξεκινήσει το Σάββατο 23 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 25. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση.

Αγαπητοί παίχτες,

για να γιορτάσουμε το Πάσχα, θα διοργανώσουμε ένα κυνήγι Πασχαλινών αυγών. Θα βρείτε τα αυγά να επιπλέουν στη θάλασσα καθώς βλέπετε τον χάρτη. Κάθε αυγό θα περιέχει και ένα μικρό δώρο. Το δώρο θα μεταφέρεται στην πόλη την οποία έχετε επιλεγμένη. Τα δώρα μπορεί να είναι μονάδες, πόροι ή θεϊκή εύνοια.

Το πασχαλινό αυγό:

Κάθε αυγό θα σας δίνει μια μικρή βοήθεια για το πού περίπου βρίσκεται το επόμενο.
Η ομάδα διαχείρισης του Grepolis σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!

Πηγή: http://forum.gr.grepolis.com/showthread.php?p=37902#post37902

Eπίσης υπάρχει και η ανακοίνωση μέσα στο παιχνίδι, που στάλθηκε προς όλους τους παίχτες:

Η Αφροδίτη ξαμόλησε το αγαπημένο της ζωάκι στους κατοίκους του Grepolis – έναν λαγό, ο οποίος άφησε τα «ίχνη» του στον ωκεανό:
Βιάσου και ανακάλυψε πρώτος/πρώτη τις συναρπαστικές πασχαλινές εκπλήξεις.

  • Μεγάλο κυνήγι πασχαλινών αβγών στα βάθη των ωκεανών
  • Εξασφάλισε τις περιζήτητες πασχαλινές εκπλήξεις
  • Εκμεταλλεύσου τις εκπλήξεις για να κατατροπώσεις τους εχθρούς σου

Ο στόλος σου περιμένει! Αναχώρησε και εξασφάλισε όσο το δυνατόν περισσότερα πολύχρωμα πασχαλινά αβγά από τις 23.04. έως τις 25.04. του 2011!

Σχετικά άρθρα

Κυκλοφόρησε το Grepolis iOS Toolbox!

Είσαι fan του Grepolis; Έχεις iPhone; Θα ήθελες να κυβερνάς την αυτοκρατορία σου από όπου και να βρίσκεσαι; Είσαι πολύ τυχερός, γιατί μόλις κυκλοφόρησε το κατάλληλο εργαλείο για εσένα! Από εδώ και πέρα θα μπορείς να βρεις το Grepolis iOS Toolbox στο App Store της Apple.

Μεγάλη εκστρατεία εναντίον των Bots στο Drakensang Online

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει κατά καιρούς τα περισσότερα online games, είναι τα ενοχλητικά botάκια, που εκμεταλλεύονται αδυναμίες του συστήματος και κλέβουν εις βάρος των κανονικών παιχτών που αγαπούν το παιχνίδι, με συνέπεια να καταστρέφουν την ευχαρίστηση. Στο Drakensang Online ξεκινήσανε μια μεγάλη επιχείρηση εξαφάνισης των bots, ώστε να καταστήσουν το παιχνίδι ακόμα […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.