Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Google Chromecast : Browser Games στην τηλεόραση;

chromecast

Η Google ανακοίνωσε στα τέλη Ιουλίου το Google  Chromecast, ένα στικάκι που μπαίνει στο HDMI της τηλεόρασης και έχει Wifi, το οποίο μπορεί να φέρει την επανάσταση για τα browser games (και τα mobile games) στο καθιστικό μας!

Το Chromecast μπαίνει στην θύρα HDMI της τηλεόρασής μας και μας επιτρέπει να στείλουμε περιεχόμενο από συσκευές Android και iOS στην TV μέσω wifi, ενώ επιπλέον υποστηρίζει τα laptop Chromebooks και τον Chrome web browser για Mac και Windows.

chromecast

Η συσκευή που συνδέεται στο Chromecast, ελέγχει οτιδήποτε βλέπουμε στην τηλεόρασή μας. Το Chromecast κοστίζει 35$ (τιμή εξαιρετικά ανταγωνιστική για αυτό που κάνει) και είναι διαθέσιμο προς το παρόν από το Play Store και από το Amazon. Δυστυχώς το Google Play Store δεν πουλάει ακόμα συσκευές στην Ελλάδα και θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο κατάστημα να τις φέρει, ή … τον θείο από Αμερική. Αυτό που μένει να δούμε είναι πόσο καλά θα υποστηρίζονται τα browser games μέσω Chrome > Chromecast στην τηλεόραση και αν θα έχουν προβλήματα με lag κοκ.

Δείτε το φοβερό βιντεάκι παρουσίασης του Google Chromecast, το οποίο (σε όλο τον κόσμο), έχει ως soundtrack το διάσημο συρτάκι του Ζορμπά!

Περισσότερα για το Chromecast στο επίσημο site του:

http://www.google.com/intl/en/chrome/devices/chromecast/

 

 

Σχετικά άρθρα

1ο Φεστιβάλ Παιχνιδιών Στρατηγικής και Φαντασίας Άρτας

Για πρώτη φορά, διοργανώνεται στην Άρτα Φεστιβάλ Παιχνιδιών Στρατηγικής και Φαντασίας για μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς, μικρούς και μεγάλους, στις αίθουσες του Εμπορικού Επιμελητηρίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μακρυγιάννης». Η είσοδος για τις τριήμερες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ (26-27-28/4/2013) είναι ελεύθερη. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία -μεταξύ άλλων- να ενημερωθούν για την εκπαιδευτική, ψυχαγωγική και κοινωνική […]

Total War Rome 2 : Arverni

Μετά τους Μακεδόνες, τους Iceni και τους Καρχηδόνιους το fraction του Total War Rome 2 που μας αποκαλύπτεται αυτήν την εβδομάδα είναι οι Γαλάτες Arverni. Απόγονοι μιας αρχαίας φυλής Κελτών, οι πολεμοχαρείς Arverni είναι μια από τις ισχυρότερες φυλές της κεντρικής Γαλατίας. Είναι πολλά περισσότερα από βάρβαρους λεηλάτες και επιδρομείς, έχουν έναν πολύπλοκο και εξελιγμένο πολιτισμό […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.