Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Goodgame Big Farm : 10 εκατομμύρια παίχτες σε 6 μήνες!

goodgame big farm
Antonis Pavlou

Το browser game Goodgame Big Farm   κυκλοφόρησε μόλις το φθινόπωρο του 2012 και έφερε την δικιά του οπτική γωνία στην κατηγορία των free farm games. Αντί να ασχολείται με την διαχείριση μικροπραγμάτων και ένα σωρό ανούσια κλικς, εστιάζει στην στρατηγική, μια συνεπή εξέλιξη της ιστορίας (σενάριο) και τον ανταγωνισμό, είτε single player είτε με άλλους παίχτες. Η προσέγγιση αυτή αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένη και ο δέκατος εκατομμυριοστός παίχτης μπήκε πρόσφατα στο παιχνίδι!

“Ελάχιστοι εκτός της εταιρείας πιστεύανε ότι το GoodGame Big Farm θα ήταν ικανό να φτάσει τα 10 εκατομμύρια χρήστες μέσα σε 6 μήνες”, λέει ο  Dr. Christian Wawrzinek,  COO και υπεύθυνος για την ανάπτυξη των παιχνιδιών στην Goodgame Studios. “Εμείς όμως ήμασταν σίγουροι για την δυναμική του  παιχνιδιού, καθώς αναπύσεται από μια πολύ ταλαντούχα και έμπειρη ομάδα. Οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε αυτό το ορόσημο τόσο γρήγορα, αλλά δεν είναι έκπληξη αυτό για εμάς”.

800x600_Big_Farm_Farm_4

Τα τακτικά και εκτεταμένα updates που συνόδευσαν το παιχνίδι μετά την εκκίνησή του, είναι παράγοντας κλειδί στην επιτυχία του Goodgame Big Farm. Π.χ. στην αρχή του χρόνου είχαμε την εισαγωγή 2ης και 3ης φάρμας σαν προσθήκη στην κύρια φάρμα, ενώ οι παίχτες μπορούν να φυτέψουν μια μεγάλη ποικιλία από παραγωγικά φυτά. Το νεότερο update έχει επίσης υλοποιήσει τα θεματικά events, που βάζουν τους παίχτες σε μεγάλες περιπέτειες όπου ολοκληρώνουν μια μεγάλη ποικιλία από εργασίες, διασφαλίζοντας ότι το Goodgame Big Farm συνεχίζει να προσφέρει φρέσκες προκλήσεις για τον καθένα, τόσο τους φανατικούς του παιχνιδιού όσο και τους νέους παίχτες.

Σχετικά με την Goodgame Studios

Η Goodgame Studios στο Αμβούργο είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία παιχνιδιών στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε το 2009 και αποτελείται ήδη από πάνω από 450 άτομα προσωπικό, αναπτύσσοντας online games και παιχνίδια για κινητά. Η ταχύτατη ανάπτυξή της έχει αναγνωριστεί με πολυάριθμα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου της νέας επιχείρησης της χρονιάς το 2011. Το Goodgame Empire πήρε τόσο το “European Games Award” και το  “BÄM! Award” το 2012. Η Goodgame Studios κέρδισε 3 “MMO of the Year 2013” Audience Awards στις κατηγορίες “Best Portal”, “Best Strategy Browser MMO” και “Best Casual Browser MMO”.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.