Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Forge of Empires – Έκδοση 0.20

forge of empires

Το σύστημα crafting στο Forge of Empires, όπως παραδέχονται και οι ίδιοι οι developers του, είχε τα θεματάκια του! Έπρεπε να κάνεις κλικ σε κάθε ένα κτίριο ξεχωριστά για να μαζέψεις τις πρώτες ύλες σου, αρκετά βαρετό έτσι; Αυτή ήταν και η γνώμη των προγραμματιστών του παιχνιδιού και έτσι ενσωμάτωσαν ένα εντελώς νέο σύστημα στην νέα έκδοση 0.20 .

Τώρα είναι πολύ πιο εύκολο πλέον να μαζέψεις τα υλικά με απλά ένα κλικ. Φοβερό έτσι; Θα εξοικονομούμε πλέον αρκετό χρόνο για τα πιο σημαντικά πράγματα, όπως να δίνουμε επικές μάχες ή να κατακτούμε ολόκληρες επαρχίες.

Forge of Empires Version 0.20

Επιπλέον, αυτό το update περιλαμβάνει έναν τόνο από bug fixes καθώς και κάποια νέα features, για παράδειγμα το σύστημα εμπορίου. Τώρα πλέον είναι δυνατόν να αφήσεις τους άλλους παίχτες να δούνε τι αγαθά χρειάζεσαι και ποια θες να πουλήσεις. Αυτό εμφανίζεται στο προφίλ σου, ώστε να μην χρειάζεται να το γράφεις ο ίδιος με τα χεράκια σου.

 

Το Forge of Empires είναι ακόμα σε beta βέβαια, αλλά όπως βλέπετε οι προγραμματιστές του κάνουν τα πάντα για να το βελτιώνουν!

Σχετικά άρθρα

To ελληνικό site του travian

Travian gr4 επανεκκίνηση

Στις 05.04.2013 και ώρα Ελλάδος 07:00 θα κάνει επανεκκίνηση ο Travian gr4 στην έκδοση Τ4.2. Προεγγραφές είναι δυνατές από σήμερα 03.04.2013. Καλή διασκέδαση! Μπες Τώρα!

Total War Arena

Total War Arena

Ο lead designer της Creative Assembly, James Russell αποκάλυψε στο GDC τη δημιουργία ενός καθαρόαιμου multiplayer game βασισμένου στη σειρά Total War. Λέγεται Total War Arena και θα είναι online, δωρεάν και βασισμένο στο multiplayer κομμάτι του original Total War με μάχες 10 εναντίων 10 παικτών!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.