Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Forge of Empires – Έκδοση 0.20

forge of empires

Το σύστημα crafting στο Forge of Empires, όπως παραδέχονται και οι ίδιοι οι developers του, είχε τα θεματάκια του! Έπρεπε να κάνεις κλικ σε κάθε ένα κτίριο ξεχωριστά για να μαζέψεις τις πρώτες ύλες σου, αρκετά βαρετό έτσι; Αυτή ήταν και η γνώμη των προγραμματιστών του παιχνιδιού και έτσι ενσωμάτωσαν ένα εντελώς νέο σύστημα στην νέα έκδοση 0.20 .

Τώρα είναι πολύ πιο εύκολο πλέον να μαζέψεις τα υλικά με απλά ένα κλικ. Φοβερό έτσι; Θα εξοικονομούμε πλέον αρκετό χρόνο για τα πιο σημαντικά πράγματα, όπως να δίνουμε επικές μάχες ή να κατακτούμε ολόκληρες επαρχίες.

Forge of Empires Version 0.20

Επιπλέον, αυτό το update περιλαμβάνει έναν τόνο από bug fixes καθώς και κάποια νέα features, για παράδειγμα το σύστημα εμπορίου. Τώρα πλέον είναι δυνατόν να αφήσεις τους άλλους παίχτες να δούνε τι αγαθά χρειάζεσαι και ποια θες να πουλήσεις. Αυτό εμφανίζεται στο προφίλ σου, ώστε να μην χρειάζεται να το γράφεις ο ίδιος με τα χεράκια σου.

 

Το Forge of Empires είναι ακόμα σε beta βέβαια, αλλά όπως βλέπετε οι προγραμματιστές του κάνουν τα πάντα για να το βελτιώνουν!

Σχετικά άρθρα

forge of empires

Forge of Empires

To Forge of Empires είναι ένα δωρεάν browser strategy game από την Innogames (την εταιρεία που έχει φτιάξει τα πολύ πετυχημένα Grepolis, The West και Tribal Wars). Οι παίχτες πρέπει να διαχειριστούν την παραγωγή πρώτων υλών, να αναπτύξουν έναν στρατό, να αποκτήσουν τον έλεγχο πολλών επαρχιών και χρησιμοποιώντας research να προχωρήσουν μέσα από διάφορες ιστορικές […]

War2Glory

Το WAR2Glory διανέμεται πλέον από την GameSpree‏

Λάβαμε από την ομάδα του War2Glory το παρακάτω μήνυμα, το οποίο μας πληροφορεί για την αλλαγή στην εταιρεία διανομής του παιχνιδιού και το δημοσιεύουμε για να ενημερώσουμε και εσάς τους παίχτες του παιχνιδιού που πιθανόν να το έχετε εγκαταλείψει. Εμείς ευχόμαστε η αλλαγή αυτή να δώσει μια νέα πνοή στο παιχνίδι, γιατί πραγματικά είναι από […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.