Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Forge of Empires Progressive Era Screenshots

forge of empires logo

Σήμερα επανερχόμαστε με περισσότερα Progressive Era Screenshots από το εξαιρετικό Forge of Empires! Είτε πρόκειται για αερόπλοια, αυτοκίνητα ή άλλες μοντέρνες τεχνολογίες, η αλλαγή του αιώνα δεν προσφέρει μόνο πάρα πολλά νέα πράγματα για εξερεύνηση αλλά και μια ολοκαίνουρια καμπάνια. Παραθέτουμε λοιπόν κάποια νέα screenshots από την νέα περίοδο!

Στην παρακάτω εικόνα εμφανίζεται ένα αερόπλοιο πάνω από την πόλη. Τα κύρια βοιμηχανικά πάρκα συνδέονται με μοντέρνους δρόμους διπλής κατεύθυνσης και τα κεντρικά πάρκα αναψυχής προσφέρουν οάσεις ξεκούρασης.

Prog_City_Screen-1024x639

Στο 2ο screenshot μπορείτε να δείτε το νέο πεδίο μάχης, ολοκληρωμένο με ηλεκτροφόρα καλώδια, ορύγματα και μοντέρνες μονάδες. Αυτό που κάνει εντύπωση στο πεδίο της μάχης είναι ότι χρειάζεται εντελώς νέα στρατηγικής για να μπορέσουμε να κερδίσουμε την μάχη. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να σταματήσεις τα αντίπαλα τανκ, να προστατευθείς στα ορύγματά σου και να αποφύγεις τους ελεύθερους σκοπευτές του εχθρού.

Στις επόμενες 3 εικόνες εμφανίζονται μερικά από τα ολοκαίνουρια κτίρια που είναι διαθέσιμα στην Προοδευτική εποχή.

Καταρχήν το μοντέρνο Δημαρχείο με τον γυάλινο θόλο και το πάρκιγκ, που θα εξακολουθήσει να αποτελεί την καρδιά της μητρόπολής μας.

Prog_Battle_Map-1024x559

Η 2η εικόνα δείχνει το εργοστάσιο ηλεκτρισμού που παρέχει στην πόλη μας την απαραίτητη ηλεκτρική ενέργεια. Στο μέλλον ο ηλεκτρισμός δεν θα απαιτείται μόνο για τον βασικό φωτισμό αλλά και για τις νέον πινακίδες των καταστημάτων αλλά και για τα σύγχρονα εργοστάσια.

Prog_Electricity_Plant-1024x640

Στην 3η εικόνα μπορούμε να δούμε το προαναφερθέν πάρκο, με την λιμνούλα και τις βαρκούλες που βοηθούν τους κατοίκους να ξεφύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητάς τους.

Prog_City_Park-1024x640

Πώς σας φαίνονται τα νέα Progressive Era screenshots του Forge of Empires;

Σχετικά άρθρα

forge of empires

Το Forge Of Empires Wiki είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για αρχάριους και τους πιο έμπειρους

Το Forge Of Empires wiki είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και χρήσιμα στο περιεχόμενο του παιχνιδιού. Ο κύριος στόχος αυτού του ιστότοπου είναι να δείξει πώς να κάνετε επιτυχημένες επιδρομές στο παιχνίδι. Είναι σημαντικό για κάθε παίκτη να είναι σε θέση να οικοδομήσει έναν ισχυρό πολιτισμό, ξεκινώντας από την πόλη. Για το σκοπό αυτό, […]

bokors chalice seafight

Bokors Chalice και πάλι στο Seafight!

Το  μυστήριο του Bokors Chalice για τον Ιανουάριο, μόλις αποκαλύφθηκε! 15 παίχτες ανά server θα κερδίσουν ένα από τα πανίσχυρα και μοναδικά πλοία Aericinos. Τα Aericinos παρέχουν έως 16% bonus damage, 83000 hit points 27500 Voodoo points και 10% επιπλέον harpoon damage!  To νέο Bokors Chalice event θα λήξει στις 12 το μεσημέρι στις 31 […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.