Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

To Forge of Empires γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια!

Η νίκη του Forge of Empires στην κατηγορία browser games στα Γερμανικά Computer Games Awards συμπίπτει με τα πρώτα γενέθλια του παιχνιδιού και ο λόγος της γιορτής είναι διπλός!

Η εταιρεία θέλοντας να ευχαριστήσει τους παίκτες διοργανώνει ένα special in-game event στο οποίο μπορεί ο καθένας να συμμετάσχει πολύ εύκολα.

Πώς θα γίνει αυτό; Από τις 8 έως τις 21 Μαΐου η γνωστή “Madame Fortuna” θα επισκέπτεται τους παίκτες προσφέροντας μια ολοκαίνουργια σειρά συναρπαστικών άθλων. Οι πιο ικανοί παίκτες θα λάβουν ένα αποκλειστικό κτίριο που θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρόνο.

Οι παίκτες που έχουν ήδη ειδικά κτίρια στην κατοχή τους μπορούν να τα αναβαθμίσουν στην Νέα Εποχή κατά τη διάρκεια του event.

Forge-of-Empires-logo

Μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον οι κρυμμένες επιπλέον ειδικές πληροφορίες που θα αποκαλύπτονται κατά τη διάρκεια του event!

Ένα μέντιουμ θα αποκαλύπτει μυστικά από το παρελθόν και το μέλλον βυθίζοντας τους παίκτες με βραβεία και άθλους βαθιά στο Forge of Empires.

Διπλός λόγος για να γιορτάσουμε, διπλός λόγος για να ξεκινήσουμε τώρα το παιχνίδι!

Σχετικά άρθρα

3η Πανελλήνια Συνάντηση Παικτών World Of Warcraft

Με την ευκαιρία του νέου expansion του μεγαλύτερου MMORPG στον κόσμο “WORLD OF WARCRAFT”: το ‘Warlords of Draenor’, διοργανώνεται και πάλι μετά από 4 χρόνια μια Πανελλήνια συνάντηση παικτών WoW και φίλων του online gaming το Σάββατο 8 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 στο bar-club EXCALIBUR-AVALON στο Ψυρρή

total war rome 2 tv ad

To νέο promo video του Total War Rome 2 μας ψήνει ακόμα περισσότερο!

Τέσσερις μέρες απέμειναν για την κυκλοφορία του Total War Rome 2 και αυτό το Σαββατοκύριακο θα παίξει στην τηλεόραση το νέο διαφημιστικό του spotάκι. Επίσης, η εταιρεία παραγωγής του, κυκλοφόρησε ένα wiki / how to για νέους παίχτες, ώστε να διευκολύνει την ενασχόλησή τους με το πολυβραβευμένο παιχνίδι. Και το video και το wiki θα […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.