Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

To Forge of Empires γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια!

Η νίκη του Forge of Empires στην κατηγορία browser games στα Γερμανικά Computer Games Awards συμπίπτει με τα πρώτα γενέθλια του παιχνιδιού και ο λόγος της γιορτής είναι διπλός!

Η εταιρεία θέλοντας να ευχαριστήσει τους παίκτες διοργανώνει ένα special in-game event στο οποίο μπορεί ο καθένας να συμμετάσχει πολύ εύκολα.

Πώς θα γίνει αυτό; Από τις 8 έως τις 21 Μαΐου η γνωστή “Madame Fortuna” θα επισκέπτεται τους παίκτες προσφέροντας μια ολοκαίνουργια σειρά συναρπαστικών άθλων. Οι πιο ικανοί παίκτες θα λάβουν ένα αποκλειστικό κτίριο που θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρόνο.

Οι παίκτες που έχουν ήδη ειδικά κτίρια στην κατοχή τους μπορούν να τα αναβαθμίσουν στην Νέα Εποχή κατά τη διάρκεια του event.

Forge-of-Empires-logo

Μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον οι κρυμμένες επιπλέον ειδικές πληροφορίες που θα αποκαλύπτονται κατά τη διάρκεια του event!

Ένα μέντιουμ θα αποκαλύπτει μυστικά από το παρελθόν και το μέλλον βυθίζοντας τους παίκτες με βραβεία και άθλους βαθιά στο Forge of Empires.

Διπλός λόγος για να γιορτάσουμε, διπλός λόγος για να ξεκινήσουμε τώρα το παιχνίδι!

Σχετικά άρθρα

forge of empires

Aναβάθμιση Forge of Empires

Αυτή είναι η επόμενη αναβάθμιση που έρχεται στον server του Forge of Empires στις 15 Οκτωβρίου 2012 ! Με την αναβάθμιση στην έκδοση 0,18 θα μας παρουσιαστεί μια καινούργια εποχή, η “Αποικιακή Εποχή” (Colonial Age). Έχουν προστεθεί πολλά νέα χαρακτηριστικά για τη διασκέδαση σας !

forge of empires 5 million players

Forge of Empires – 5 εκατομμύρια παίχτες

Το Forge of Empires έφτασε το 1 εκατομμύριο παίχτες μόλις 8 βδομάδες μετά την κυκλοφορία του, με τους δημιουργούς του να είναι εντελώς εκστασιασμένοι! Τώρα, 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του, το παιχνίδι έφτασε τους 5 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίχτες και οι άνθρωποι στην Innogames έχουν μείνει άφωνοι!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.