Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Forge of Empires – 5 εκατομμύρια παίχτες

forge of empires 5 million players

Το Forge of Empires έφτασε το 1 εκατομμύριο παίχτες μόλις 8 βδομάδες μετά την κυκλοφορία του, με τους δημιουργούς του να είναι εντελώς εκστασιασμένοι! Τώρα, 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του, το παιχνίδι έφτασε τους 5 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίχτες και οι άνθρωποι στην Innogames έχουν μείνει άφωνοι!

“Αυτό έγινε χάρη σε όλους εσάς”, λέει η ανακοίνωση της εταιρείας στο blog της. “Είστε ο λόγος που δουλεύουμε τόσο σκληρά πάνω στο παιχνίδι και είμαστε πολύ χαρούμενοι που απολαμβάνετε το παιχνίδι όσο και εμείς! Επίσης λατρεύουμε το γεγονός ότι το παιχνίδι έχει διεθνή επιτυχία”. Πιο συγκεκριμένα, έχει 650.000 παίχτες στην Βραζιλία και 500.000 στην Γαλλία ανάμεσα στα άλλα.

Το σημαντικό είναι ότι το παιχνίδι συνεχώς βελτιώνεται με τις υποδείξεις των παιχτών του. Τι επιφυλάσσει το μέλλον για το Forge of Empires; Οι προγραμματιστές δουλεύουν σκληρά για να διορθώσουν όλα τα bugs, αλλά και να δημιουργήσουν καινούριο περιεχόμενο για το παιχνίδι. Για παράδειγμα, σύντομα θα εισαχθούν τα Great Buildings μέσα στο παιχνίδι, που θα ενισχύσει το νόημα των guilds.

Επιπλέον, στις αρχές του 2013, η  Βιομηχανική Εποχή έρχεται με πολλά νέα κτήρια, μονάδες και τεχνολογίες. Και υπάρχουν πολλά ακόμα περισσότερα που ακολουθούν!

Τα λέμε στο πεδίο της μάχης!

Σχετικά άρθρα

Grepolis 2.0 – Η ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ

Ήρθε η ώρα για την αναβάθμιση του εξαιρετικά επιτυχημένου ΔΩΡΕΑΝ παιχνιδιού στρατηγικής Grepolis, στην έκδοση 2! Ο πρώτος ελληνικός server θα ξεκινήσει στις 6 Απριλίου! Μην χάσετε την ευκαιρία και δείτε πρώτοι την νέα έκδοση! Συνοπτικά οι αλλαγές είναι οι παρακάτω:

Travian 7th year aniversary

Τravian Προσφορά Χρυσού

Έφτασε η στιγμή: Το Travian γιορτάζει τα 7α γενέθλιά του! 7 χρόνια Travian – πολλά συνέβησαν σε αυτό το χρονικό διάστημα. Αυτήν την στιγμή έχουμε την τέταρτη έκδοση του Travian και θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι ακόμα περισσότερο. Χρησιμοποιούμε αυτήν την ευκαιρία για να γιορτάσουμε μαζί σας! Αυτό το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει μια νέα […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.