Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Farmerama Bonus Codes

UPDATE: Eπειδή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για νέους κωδικούς, σε αυτό εδω το topic στο forum μας, θα προσθέτουμε κάθε φορά νέους! Βρες λοιπόν τώρα τους νεότερους Farmerama Bonus Codes !

Πάρε γρήγορα τον κωδικό bonus σου στο Facebook και προετοίμασε την φάρμα σου!

Νέος! :!: :!: :!:

Κωδικός: valentin 

Δίνει: 10χ λίπασμα και 5χ κουτιά σοκολάτας Large

Λήγει στις 20-Φεβρουαρίου-2013

——————

 

Κλικ εδω για τον κωδικό στο Facebook!

Η Βασίλισσα της Ολλανδίας έχει γενέθλια και το Farmerama γιορτάζει μαζί της! Φρόντισε να ολοκληρώσεις τις ειδικές αποστολές και να γεμίσεις πορτοκαλί τουλίπες τα χωράφια σου!

UPDATE: Eπειδή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για νέους κωδικούς, σε αυτό εδω το topic στο forum μας, θα προσθέτουμε κάθε φορά νέους! Βρες λοιπόν τώρα τους νεότερους Farmerama Bonus Codes !

Σχετικά άρθρα

Grepolis 2.0 – Η ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ

Ήρθε η ώρα για την αναβάθμιση του εξαιρετικά επιτυχημένου ΔΩΡΕΑΝ παιχνιδιού στρατηγικής Grepolis, στην έκδοση 2! Ο πρώτος ελληνικός server θα ξεκινήσει στις 6 Απριλίου! Μην χάσετε την ευκαιρία και δείτε πρώτοι την νέα έκδοση! Συνοπτικά οι αλλαγές είναι οι παρακάτω:

Forge of Empires Winter Event

Το τέλος του έτους πλησιάζει και το Forge of Empires Winter Event μας χαρίζει υπέροχα δώρα, ειδικές ανταμοιβές και μια σειρά από  Holiday Season quests από την 1η Δεκέμβρη έως 5 Ιανουραίου του 2015!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.