Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Προσφορά Drakensang Online: Η Duria χρειάζεται τους ήρωες της! Πάρε τα όπλα σου και αντιμετώπισε τον εχθρό!

drakensagn bloody harvest

Aπό τις 21η μέχρι και τις 28η Νοεμβρίου το Drakensang προσφέρει στους θαρραλέους πολεμιστές μια μεγάλη πρόκληση. Πιστεύεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις το ακατόρθωτο; Δείτε αυτή την νέα προσφορά Drakensang.

Στην ειρηνική Dracania εμφανίστηκαν δύο τέρατα που σκορπάνε τον πανικό. Σύμφωνα με φήμες μόνο θαρραλέοι πολεμιστές έχουν πιθανότητες να τα εξοντώσουν. Η βασίλισσα Αντωνία υποσχέθηκε να τιμήσει και να ανταμείψει αυτούς που θα τα καταφέρουν με πολύτιμα δώρα. Μερικά από τα οποία είναι:

drakensang xamaileontasΔέρμα Χαμαιλέοντα:
Προσφέρει καμουφλάζ για στήσιμο ενέδρας στους εχθρούς

 

 

drakensang polytimos lithos Πολύτιμος Λίθος Ανοσίας:
Δίνει +15 στις ανώτατες ζημιές σου και +30 στον βαθμό κρίσιμου στόχου

 

 

drankensang syntrofo Σύντροφο:
Προσφέρει +5 ΠΖ

 

Ρίξε μια ματιά στο μαγαζί και απόκτησε κάποιο από τα ειδικά πακέτα για την γιορτή των Ευχαριστιών, έτσι ώστε να αποκτήσεις σημαντικό προβάδισμα στην μάχη. Διατίθενται σε προνομιακές τιμές με -20% έκπτωση. Εκμεταλευθείτε αυτή την νέα προσφορά Drakensang! Περιέχουν ποικίλες ουσίες, ελιξίρια και πολλά ακόμα απαραίτητα αντικείμενα για μια τόσο απαιτητική μάχη!

Σχετικά άρθρα

Χρυσό μετάλλιο η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η εθνική Ελλάδος, στο 17o Ανοιχτό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego, που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, από την Ελληνική Ομοσπονδία Stratego και τη «Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

Grepolis 2.0 – Η ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ

Ήρθε η ώρα για την αναβάθμιση του εξαιρετικά επιτυχημένου ΔΩΡΕΑΝ παιχνιδιού στρατηγικής Grepolis, στην έκδοση 2! Ο πρώτος ελληνικός server θα ξεκινήσει στις 6 Απριλίου! Μην χάσετε την ευκαιρία και δείτε πρώτοι την νέα έκδοση! Συνοπτικά οι αλλαγές είναι οι παρακάτω:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.